![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, אני פשוט יצא ו קנה את עצמי אלחוטית Xbox 360 Controller for Windows, יש לי את כל מנהלי ההתקנים מותקנים ואת מפתחות רישום של חלק gamepad של לוח הבקרה, אני רק צביעות נראה יוכל לשחק בכלל במשחקים, כשניסה כדי להקצות המפתחות של המשחק שום דבר לא קורה כאשר אני לוחץ על הבקר. כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה תודה, וויל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול לעבוד רק עבור משחקים מאושר "Games for Windows" עם בר בראש המקרה, ו-Windows Live ו לוגו. או שאתה מנסה לשחק במשחקים כאלה?
|
| |||
| |||
| שלום, תודה על תגובה, ive ניסו COD 2 4 ו 5 אבל alas ללא עבודה יש לי הצליח להשיג אותה לעבוד למרות Zsnes ו ג 'יימס בונד quantom של התנחמות (Windows Live המשחק) ceases לעבוד, ניסיתי שיא Profiler ( מפות Controllers) וזה עובד אבל אני dont באמת רוצה לשלם עוד 20 £ לקבל אותו לעבודה: / תודה |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats מוזר, אני לא מתכוון ive ניסו אלחוטית עם זה, אבל הצלחתי להפעיל באמצעות רשת חוטית Xbox Controller, ואני לא חושב thats של Windows המשחק. Soooo בתוך המשחק כאשר נכנס את הגדרות, האם זה נותן לך הבקר או כל דבר דומה הכרטיסייה? |