mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Xbox 360 Wireless Controller, kaip ją gauti iki Darbas žaidimai?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 30, 2009, 11:43
Narys

Labas,
Aš ką tik išėjo ir nusipirkau sau belaidžio Xbox 360 Controller for Windows, turiu visas tvarkykles įdiegti ir raktai registre GAMEPAD dalis valdymo skydelio, i just cant atrodo, kad būtų galima žaisti visus žaidimus, bandant priskirti klavišų žaidime niekas nepasikeitė, kai aš spaudžiu kontrolierius. Any help much appreciated būtų

Ačiū,
Valia
Old Balandis 30, 2009, 13:06
Donorų grupės

Ji gali dirbti tik žaidimų sertifikuota "Games for Windows" Su tuo ir tuo atveju, viršutinėje juostoje, ir "Windows" ir "Live logotipai.

Arba jūs bandote žaisti tokius žaidimus?
Old Gegužė 2, 2009, 03:55
Narys

Sveiki, Ačiū už atsakymą, IVE bandė COD 2 4 ir 5, bet deja nė vienas darbas man pavyko gauti jį dirbti zsnes nors ir James Bond quantom of Solace (Windows Live žaidimo) nustoja dirbti, aš bandė Pinnacle Profiler ( žemėlapiai valdytojai) ir kad darbai, bet i dont really wanna Bulić kitą £ 20 to get it to work: /

Ačiū
Old Gegužė 8, 2009, 01:18
Narys

Hmmm thats weird, I mean IVE niekada išbandžiau su wireless, bet man pavyko vaidinti Tinklelis naudojant laidinio Xbox kontrolierius, ir nemanau, thats langai žaidimą.

Soooo į žaidimą, kai vyksta į kontrolės nustatymus, ar ji jums kontrolierius kortelėje ar ko panašaus?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.