![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš ką tik išėjo ir nusipirkau sau belaidžio Xbox 360 Controller for Windows, turiu visas tvarkykles įdiegti ir raktai registre GAMEPAD dalis valdymo skydelio, i just cant atrodo, kad būtų galima žaisti visus žaidimus, bandant priskirti klavišų žaidime niekas nepasikeitė, kai aš spaudžiu kontrolierius. Any help much appreciated būtų Ačiū, Valia |
|
| |||
| |||
| Ji gali dirbti tik žaidimų sertifikuota "Games for Windows" Su tuo ir tuo atveju, viršutinėje juostoje, ir "Windows" ir "Live logotipai. Arba jūs bandote žaisti tokius žaidimus?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Ačiū už atsakymą, IVE bandė COD 2 4 ir 5, bet deja nė vienas darbas man pavyko gauti jį dirbti zsnes nors ir James Bond quantom of Solace (Windows Live žaidimo) nustoja dirbti, aš bandė Pinnacle Profiler ( žemėlapiai valdytojai) ir kad darbai, bet i dont really wanna Bulić kitą £ 20 to get it to work: / Ačiū |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats weird, I mean IVE niekada išbandžiau su wireless, bet man pavyko vaidinti Tinklelis naudojant laidinio Xbox kontrolierius, ir nemanau, thats langai žaidimą. Soooo į žaidimą, kai vyksta į kontrolės nustatymus, ar ji jums kontrolierius kortelėje ar ko panašaus? |