![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, Es tikko izgāju ārā un nopirka sev wireless xbox 360 kontrolieri logiem, man ir visi draiveri uzstādīti un atslēgas reģistrēties gamepad daļa no vadības paneļa, es tikai aprunāt, šķiet, varētu spēlēt visas spēles, cenšoties uzdot atslēgas spēlē nekas nenotiek, kad es nospiediet kontrolieris. any help būtu daudz appreciated Pateicība, Griba |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā var darboties tikai tad, spēļu sertificēts "Games for Windows" Ar josla aug gadījumā un Windows un Live logotipus. Vai jūs mēģināt spēlēt šādas spēles?
|
| |||
| |||
| Sveiki, Paldies par atbildi, IVE mēģināja COD 2 4 un 5, bet diemžēl neviens darbs man ir izdevies iegūt strādāt Zsnes lai gan, un James Bond quantom no mierinājums (Windows Live spēle) pārtrauc strādāt, esmu mēģinājis Pinnacle profiler ( kartes kontrolieri), un darbi, bet i dont tiešām vēlaties apvalks no cita £ 20, lai saņemtu to uz darbu: / Pateicība |
|
| |||
| |||
| Hmmm Tas ir dīvaini, es domāju IVE nekad nav mēģinājis to ar bezvadu, bet man izdevās spēlēt Grid izmantojot vadu xbox kontrolieris, un es nedomāju, thats logi spēli. Soooo spēlē, kad nonākšana iestatījumus, tas jums kontrolieris cilni vai kaut ko līdzīgu? |