rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Xbox 360 Wireless Controller Jak zmusić go do działania w gry?

Reply

Narzędzia wątku
Old 30. kwietnia 2009, 11:43
Członek grupy

Cześć,
Ja po prostu wyszedł i kupił sobie bezprzewodowy kontroler Xbox 360 dla systemu Windows, mam wszystkie sterowniki i kluczy rejestru w Gamepad część panelu sterowania, i just cant wydają się być w stanie grać na wszystkich gier, podczas próby przypisać klawisze w grze nic się nie dzieje, kiedy i naciśnij kontrolera. pomocy byłoby bardzo doceniane

Dzięki,
Będzie
Old 30. kwietnia 2009, 13:06
Grupa dawcy

Może to tylko dla gier kwalifikowany "Games for Windows" Z paska u góry przypadku i Windows Live i logo.

Albo ty próbujesz odtworzyć takie gry?
Old 2 maja 2009, 03:55
Członek grupy

Witaj, Dziękujemy za odpowiedź, ive wypróbowany COD 2 4 i 5, ale niestety żadna z nich nie działa i udało się zmusić go do pracy w Zsnes choć i James Bond quantom z osłoda (Windows Live gry) przestaje pracować, starałem Pinnacle profiler ( mapy kontrolerów) i że działa, ale i dont really wanna powłoki inny £ 20, aby ją do pracy: /

Dzięki
Old 8. maja 2009, 01:18
Członek grupy

Hmmm thats weird, I mean ive nigdy nie próbował go bezprzewodowych, ale udało mi się odtworzyć za pomocą siatki wired kontrolera konsoli Xbox, a nie sądzę, thats Windows grę.

Soooo w grze, gdy się do kontroli ustawienia, to daje karta kontrolera lub coś podobnego?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.