![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Ja po prostu wyszedł i kupił sobie bezprzewodowy kontroler Xbox 360 dla systemu Windows, mam wszystkie sterowniki i kluczy rejestru w Gamepad część panelu sterowania, i just cant wydają się być w stanie grać na wszystkich gier, podczas próby przypisać klawisze w grze nic się nie dzieje, kiedy i naciśnij kontrolera. pomocy byłoby bardzo doceniane Dzięki, Będzie |
|
| |||
| |||
| Może to tylko dla gier kwalifikowany "Games for Windows" Z paska u góry przypadku i Windows Live i logo. Albo ty próbujesz odtworzyć takie gry?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Witaj, Dziękujemy za odpowiedź, ive wypróbowany COD 2 4 i 5, ale niestety żadna z nich nie działa i udało się zmusić go do pracy w Zsnes choć i James Bond quantom z osłoda (Windows Live gry) przestaje pracować, starałem Pinnacle profiler ( mapy kontrolerów) i że działa, ale i dont really wanna powłoki inny £ 20, aby ją do pracy: / Dzięki |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats weird, I mean ive nigdy nie próbował go bezprzewodowych, ale udało mi się odtworzyć za pomocą siatki wired kontrolera konsoli Xbox, a nie sądzę, thats Windows grę. Soooo w grze, gdy się do kontroli ustawienia, to daje karta kontrolera lub coś podobnego? |