![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am ieşit şi eu o cumpărat fără fir de controler Xbox 360 pentru Windows, am toate driverele instalate şi cheile în registru gamepad parte din panoul de control, i cant doar par a fi în stare să joace la toate în jocuri, atunci când au încercat Pentru a aloca tastele în joc nu se întâmplă nimic, atunci când i apãsaþi operatorului. orice ajutor ar fi mult mai apreciat Mulţumesc, Vrea |
|
| |||
| |||
| Ea poate funcţiona doar pentru jocuri certificate "Games for Windows" Cu bara din partea de sus a caz, şi Windows Live şi logo-uri. Sau vrei să joace astfel de jocuri?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, Vă mulţumesc pentru răspuns, ive încercat 2 COD 4 şi 5, dar din păcate nu am de lucru au reuşit să-l la locul de muncă, deşi în Zsnes şi James Bond quantom de consolare (Windows Live joc) încetează să mai fie la locul de muncă, am încercat belvedere profiler ( harti controlere) şi care funcţionează, dar i dont-adevăr doriţi să plăti un alt £ 20 pentru al face să funcţioneze: / Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Hmmm thats ciudat, vreau sa spun ive încercat niciodată cu un radio, dar am reuşit să joace Grilã, folosind un fir de controler Xbox, şi nu cred că o thats Windows joc. Soooo în joc, atunci când merge în setările de control, nu vă dau un controler de fila sau ceva similar? |
![]() |
|
| Marcaje |