menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Xbox 360 Wireless Controller ako ho získať pre prácu v hrách?

Reply

Thread Tools
Old 30. apríla 2009, 11:43
Člen Skupina

Nazdar,
Len som šla von a kúpil som bezdrôtový XBOX 360 Controller for Windows, aj nainštalované všetky ovládače a kľúče databázy Registry, v gamepad časti ovládacieho panelu, i len prevýšenia sa zdajú byť schopný hrať na všetky hry, pri pokuse priradiť klávesu v hre sa nič nestane, keď aj tlačové ovládače. pomoci by bolo veľmi oceňované

Vďaka,
Bude
Old 30. apríla 2009, 13:06
Darcu Skupina

Môže fungovať iba pre hry certifikované "Games for Windows" V bare na začiatku prípadu a Windows Live a loga.

Alebo sa snažíš hrať takéto hry?
Old 2. mája 2009, 03:55
Člen Skupina

Ahoj, vďaka za odpoveď, pokúsil IVE COD 2 4 a 5, ale bohužiaľ nemá pracovať aj sa podarilo dostať sa do práce v Zsnes keď James Bond a quantom na útechu (Windows Live hra) prestane fungovať, som sa pokúsil vrcholek profiler ( Mapy regulátory) a že funguje, ale i dont naozaj chcete vybrať inú 20 libier na to, aby práca: /

Vďaka
Old 8. mája 2009, 01:18
Člen Skupina

Hmmm to je divný, myslím IVE nikdy nezkoušel s bezdrôtovým, ale aj dokázal hrať Grid pomocou káblovej xbox controller, a nemyslím si, že to je na Windows hry.

Soooo v hre, keď sa do nastavenia riadenia, to vám správca kartu alebo niečo podobného?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.