![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Len som šla von a kúpil som bezdrôtový XBOX 360 Controller for Windows, aj nainštalované všetky ovládače a kľúče databázy Registry, v gamepad časti ovládacieho panelu, i len prevýšenia sa zdajú byť schopný hrať na všetky hry, pri pokuse priradiť klávesu v hre sa nič nestane, keď aj tlačové ovládače. pomoci by bolo veľmi oceňované Vďaka, Bude |
|
| |||
| |||
| Môže fungovať iba pre hry certifikované "Games for Windows" V bare na začiatku prípadu a Windows Live a loga. Alebo sa snažíš hrať takéto hry? |
|
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka za odpoveď, pokúsil IVE COD 2 4 a 5, ale bohužiaľ nemá pracovať aj sa podarilo dostať sa do práce v Zsnes keď James Bond a quantom na útechu (Windows Live hra) prestane fungovať, som sa pokúsil vrcholek profiler ( Mapy regulátory) a že funguje, ale i dont naozaj chcete vybrať inú 20 libier na to, aby práca: / Vďaka |
|
| |||
| |||
| Hmmm to je divný, myslím IVE nikdy nezkoušel s bezdrôtovým, ale aj dokázal hrať Grid pomocou káblovej xbox controller, a nemyslím si, že to je na Windows hry. Soooo v hre, keď sa do nastavenia riadenia, to vám správca kartu alebo niečo podobného? |