мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Ксбокс 360 Уирелесс Цонтроллер Како за добити то за посао у играма?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 тра 2009, 11:43
Мембер Гроуп

Default Ксбокс 360 Уирелесс Цонтроллер Како за добити то за посао у играма?

Здраво,
ЈА праведан је отишао ван и ја сам купио бежични контролер за Ксбокс 360 прозора, имам све дривер инсталирао и тастере регистровати у гамепад део контролног панела, ја праведан лицемјерје чинити се да бисте могли играти у свим играма, када се покушавају за додјељивање тастерима у игри, ништа се не дешава кад сам притисните контролер. било који помоћ би било много поштовати

Хвала,
Ће
Old 30 тра 2009, 13:06
Донаторска Група

Он мај радити само за игре цертифицирани "Гамес фор Уиндоус" Са бар на врху случај, па Уиндоуси Жив и логотипа.

Или хоћете да играју такве игре?
Old 2. мај 2009, 03:55
Мембер Гроуп

Бок, Хвала за одговор, иве суђен Цод 2 4 и 5, али јао нико радити сам успео добити то за посао у Зснес иако и Џејмс Бонд куантом оф утјеха (Уиндоус Ливе игра) престаје да ради, Покушао сам Шиљак профилер ( контролори карата) и да ради, али ја донт оскудица за стварно љусци из другог £ 20 за добити то за посао: /

Хвала
Old 8. мај 2009, 01:18
Мембер Гроуп

Хммм тај усуд, мислим имам никада суђен то с бежичног, али сам је успио одиграти ГРИД помоћу ожичен Ксбокс контролер, па ЈА донт 'мислити тај уиндоус игре.

Соооо у игру кад иде на контролу поставки, то вам дати контролер картицу или нешто слично?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Сцреен Дисплаы проблем - Зелени квадрати и игре не раде којоуиллиамс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 0 13. јуна 2009 17:12
Геттинг Ксбокс 360, игре меморије и / хард диск мој з28 ПЦ & конзоле Игре 1 1 децембар 2008 08:31
Ксбокс Уирелесс Цонтроллер - ПЦ Игре? Раполыне Генерал Хардуаре Цхат 1 8 новембар 2008 22:40
Уантед (потребна !!!): бежични контролер Ксбокс 360 4Д (Форды (Форд) Оллие ЦЈ Усед Маркетплаце 5 21 октобар 2008 13:02
Хоће ли мој ПЦ Игре рад са Виста? ксАланксЕнгландкс ПЦ & конзоле Игре 3 24 децембар 2007 15:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц