![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ЈА праведан је отишао ван и ја сам купио бежични контролер за Ксбокс 360 прозора, имам све дривер инсталирао и тастере регистровати у гамепад део контролног панела, ја праведан лицемјерје чинити се да бисте могли играти у свим играма, када се покушавају за додјељивање тастерима у игри, ништа се не дешава кад сам притисните контролер. било који помоћ би било много поштовати Хвала, Ће |
|
| |||
| |||
| Он мај радити само за игре цертифицирани "Гамес фор Уиндоус" Са бар на врху случај, па Уиндоуси Жив и логотипа. Или хоћете да играју такве игре?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Бок, Хвала за одговор, иве суђен Цод 2 4 и 5, али јао нико радити сам успео добити то за посао у Зснес иако и Џејмс Бонд куантом оф утјеха (Уиндоус Ливе игра) престаје да ради, Покушао сам Шиљак профилер ( контролори карата) и да ради, али ја донт оскудица за стварно љусци из другог £ 20 за добити то за посао: / Хвала |
|
| |||
| |||
| Хммм тај усуд, мислим имам никада суђен то с бежичног, али сам је успио одиграти ГРИД помоћу ожичен Ксбокс контролер, па ЈА донт 'мислити тај уиндоус игре. Соооо у игру кад иде на контролу поставки, то вам дати контролер картицу или нешто слично? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сцреен Дисплаы проблем - Зелени квадрати и игре не раде | којоуиллиамс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 13. јуна 2009 17:12 |
| Геттинг Ксбокс 360, игре меморије и / хард диск | мој з28 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 1 децембар 2008 08:31 |
| Ксбокс Уирелесс Цонтроллер - ПЦ Игре? | Раполыне | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 8 новембар 2008 22:40 |
| Уантед (потребна !!!): бежични контролер Ксбокс 360 | 4Д (Форды (Форд) Оллие | ЦЈ Усед Маркетплаце | 5 | 21 октобар 2008 13:02 |
| Хоће ли мој ПЦ Игре рад са Виста? | ксАланксЕнгландкс | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 24 децембар 2007 15:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |