менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Xbox 360 Wireless Controller Як змусити його працювати в іграх?

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2009, 11:43
Член групи

Default Xbox 360 Wireless Controller Як змусити його працювати в іграх?

Привіт,
Я просто пішов і купив собі бездротового контролера Xbox 360 для Windows, у мене є всі встановлені драйвери та ключі регістра в геймпада частині панелі управління, я нахиляє здається, щоб мати можливість грати на всі ігри, при спробі призначити клавіші у грі нічого не відбувається, коли я натискаю кнопку контролера. будь-яка допомога буде набагато оцінили

Спасибі,
Воля
Old 30 квітня 2009, 13:06
Донор групи

Вона може працювати тільки для ігор сертифікований "Ігри для Windows" з баром на верхній частині корпусу, а також Windows Live та логотипи.

Або ви хочете грати в такі ігри?
Old 2 травня 2009, 03:55
Член групи

Привіт, спасибо за ответ, Ive намагався COD 2 4 і 5, але, на жаль мені ніхто роботу вдалося змусити його працювати в Zsnes хоча і Джеймс Бонд quantom втіхи (Windows Live гра) припиняє роботу, я спробував Pinnacle Profiler ( Карти контролерів) і що працює, але я Dont дійсно хочете платити інший £ 20 до змусити його працювати: /

Спасибо
Old 8 2009 травень, 01:18
Член групи

Хммм Thats дивно, я маю на увазі Я ніколи не пробував з бездротовим, але мені вдалося зіграти сітку допомогою проводового контролера Xbox, і я не думаю, Thats вікна гри.

Soooo в грі при вході в управління настройками, це дає вам закладку контролера або що-небудь подібне?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Screen Display проблема - зелений квадрат і іграх не працює kojowilliams Процесори, материнські плати RAM & 0 13 червня 2009 17:12
Початок Xbox 360, ігри і пам'яті / жорстких дисків моя Z28 PC & консоль Gaming 1 1 грудня 2008 08:31
Бездротовий контролер Xbox - PC гри? Rapolyne Генеральний обладнання чат 1 8 листопада 2008 22:40
WANTED (необхідно !!!): Xbox 360 Wireless Controller 4D (Fordy (Форд) Оллі CJ Б Marketplace 5 21 жовтня 2008 13:02
Чи буде мій комп'ютер Ігри роботі з Vista? xAlanxEnglandx PC & консоль Gaming 3 24 грудня 2007 15:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.