![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я просто пішов і купив собі бездротового контролера Xbox 360 для Windows, у мене є всі встановлені драйвери та ключі регістра в геймпада частині панелі управління, я нахиляє здається, щоб мати можливість грати на всі ігри, при спробі призначити клавіші у грі нічого не відбувається, коли я натискаю кнопку контролера. будь-яка допомога буде набагато оцінили Спасибі, Воля |
|
| |||
| |||
| Вона може працювати тільки для ігор сертифікований "Ігри для Windows" з баром на верхній частині корпусу, а також Windows Live та логотипи. Або ви хочете грати в такі ігри?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Привіт, спасибо за ответ, Ive намагався COD 2 4 і 5, але, на жаль мені ніхто роботу вдалося змусити його працювати в Zsnes хоча і Джеймс Бонд quantom втіхи (Windows Live гра) припиняє роботу, я спробував Pinnacle Profiler ( Карти контролерів) і що працює, але я Dont дійсно хочете платити інший £ 20 до змусити його працювати: / Спасибо |
|
| |||
| |||
| Хммм Thats дивно, я маю на увазі Я ніколи не пробував з бездротовим, але мені вдалося зіграти сітку допомогою проводового контролера Xbox, і я не думаю, Thats вікна гри. Soooo в грі при вході в управління настройками, це дає вам закладку контролера або що-небудь подібне? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Screen Display проблема - зелений квадрат і іграх не працює | kojowilliams | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 13 червня 2009 17:12 |
| Початок Xbox 360, ігри і пам'яті / жорстких дисків | моя Z28 | PC & консоль Gaming | 1 | 1 грудня 2008 08:31 |
| Бездротовий контролер Xbox - PC гри? | Rapolyne | Генеральний обладнання чат | 1 | 8 листопада 2008 22:40 |
| WANTED (необхідно !!!): Xbox 360 Wireless Controller | 4D (Fordy (Форд) Оллі | CJ Б Marketplace | 5 | 21 жовтня 2008 13:02 |
| Чи буде мій комп'ютер Ігри роботі з Vista? | xAlanxEnglandx | PC & консоль Gaming | 3 | 24 грудня 2007 15:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |