![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nesposoban to povezivanje to live, Koristim ADSL priključak za spajanje na Internet, ja pokušao konfiguriranja modema moju pomoć, ali ne ono što trebam napraviti, ipak je to ništa za napraviti sa mojim ISP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ovisi brzini Vaše veze što je i koji je na serveru u ono što radiš ono vrijeme ... Ja bih se svom ISP dobiti neki pomoć sa teme.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokrenite test i vidjeti što je u nedostatku
| |||
| |||
| Da, test bi trebao biti u mogućnosti da nam pomognu da vam pomogne. Run test i veza post nazad sa rezultatima, možemo onda pronaći izvor problema. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| ako je u nedostatku Xbox živjeti Xbox serveri su down |
|
| |||
| |||
| Oni nisu dolje, kao moj mlađi brat je na njegov sada. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| ali ponekad to omogućuje nekim ljudima znak na pravo nakon poslužitelj je ponovno podizanje sustava i za druge je potrebno nekoliko sati |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Objavite svoje Xbox živjeti gamertags | alex | PC & konzole Igre | 31 | 13. travanj 2009 12:50 |
| Ne mogu se povezati na Xbox Live Peerguardian kada je pokrenuto | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 3. travanj 2009 10:57 |
| SSH za Xbox Živ? | Breaker3D | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 8. Sep 2008 14:40 |
| Korištenje Xbox Live? | alex | PC & konzole Igre | 1 | 5. siječanj 2008 05:10 |
| Bilo tko i dalje igrati na originalnim Xbox živjeti? | Carl | PC & konzole Igre | 2 | 23. studeni 2007 10:26 |
| Thread Tools | |
| |