![]() |
|
| |||
| |||
| אני לא מצליח להתחבר לחיות, אני משתמש בחיבור ADSL לחיבור לאינטרנט, ניסיתי מגדירים את המודם שלי, אבל לא עזר מה עלי לעשות, האם יש משהו לעשות עם ספק האינטרנט שלי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תלוי מה מהירות החיבור שלך היא ומי היא בשרת עושה מה באיזו שעה ... אני מעוניין ליצור קשר עם ספק שירותי האינטרנט לקבל קצת עזרה מאת נושאים.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הפעל את הבדיקה ולראות מה זה אכזב
| |||
| |||
| כן, הבדיקה צריכה להיות מסוגלים לסייע לנו לעזור לך. הפעל את חיבור הבדיקה ולהפקיד חזור עם תוצאות, אז אנחנו יכולים למצוא את מקור הבעיה. בברכה ג 'ייסון |
|
| |||
| |||
| אם הוא גר Xbox לקוי של Xbox שרתי למטה |
|
| |||
| |||
| הם לא מטה, כמו אח צעיר שלי היא שלו עכשיו. בברכה ג 'ייסון |
|
| |||
| |||
| אבל לפעמים זה מאפשר כמה אנשים לחתום על הזכות לאחר את השרת rebooted ועבור אחרים זה לוקח כמה שעות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פרסם את Xbox גר gamertags | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 31 | 13 אפריל 2009 12:50 |
| אין אפשרות להתחבר ל Xbox Live כאשר Peerguardian פועל | navnut | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 3rd אפריל 2009 10:57 |
| SSH עבור Xbox Live? | Breaker3D | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 8 ספטמבר 2008 14:40 |
| באמצעות Xbox Live? | אלכס | PC & קונסולת משחקים | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 05:10 |
| מישהו עדיין משחק מקורי Xbox גר? | קארל | PC & קונסולת משחקים | 2 | 23 נובמבר 2007 10:26 |
| שרשרת כלים | |
| |