![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| se bilo tko znati kako to povezati i originalni Xbox na PC bez Ethernet kabel coz mi računalo ne imati Ethernet ulaz .. Mogu li u dodatke Ethernet modem, podesiti server na mom računalu, a zatim priključite na moj Xbox FTP na moje računalo? bi da radi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako vaš usin bežičnu mrežu mogao probati na taj način ..
| |||
| |||
| što točno hoćete učiniti?, spajanje na internet na Xbox ili samo nered okolo sa sve vozače i postavke?, ako njezina vozača te postavke, ako im ne siguran da bi njen rad ovisi id nešto stvarno ne znam o. |
|
| |||
| |||
| Ne znam o tome. Im 'koristeći Belkin usmjerivač, 2 ethernet kabela, a sa modded Xbox UnleashX instaliran. Li koristiti FTP za napraviti taj. Ne možete koristiti RJ-11 za spajanje na vanjski server, Xbox nema RJ-11 port. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Xbox da bi Blu-ray | gaza14 | PC & konzole Igre | 4 | 2. travanj 2008 15:32 |
| Koji je bolji psp ili Xbox 360? | računalo lover786 | PC & konzole Igre | 29 | 28. ožujak 2008 11:31 |
| Korištenje Xbox Live? | alex | PC & konzole Igre | 1 | 5. siječanj 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC & konzole Igre | 1 | 21. prosinac 2007 19:53 |
| Xbox 360 ili PS3 | emmaonline | PC & konzole Igre | 3 | 14. ožujak 2007 10:24 |
| Thread Tools | |
| |