![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki, hogyan lehet csatlakozni egy eredeti Xbox egy pc nélküli Ethernet kábel coz mi számítógépnek nincs ethernet bemenet .. tudnám dugó az ethernet egy modem, meg egy kiszolgálót a számítógépet, majd csatlakoztassa az Xbox én FTP-én a számítógép? azt, hogy a munka? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a vezeték nélküli hálózathoz usin megpróbálhatják így ..
| |||
| |||
| Pontosan mit akarsz csinálni?, csatlakozzon az internethez az Xbox, vagy csak hetyeg nővel összes vezetők és a beállításokat?, ha a vezetők és a beállításokat, im nem biztos, hogy fog működni attól függ, hogy valami nem igazán tudom id körülbelül. |
|
| |||
| |||
| Én nem tudom. Én használ egy Belkin router, 2 Ethernet kábel, és a modded xbox a UnleashX telepítve. Használhatom FTP erre. Nem tudja használni az RJ-11 kapcsolódni egy külső szerveren, az Xbox nem RJ-11 port. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Xbox, hogy a Blu-ray | gaza14 | PC és konzol játékok | 4 | 2. április 2008 15:32 |
| Melyik a jobb psp vagy Xbox 360? | számítógép lover786 | PC és konzol játékok | 29 | 28. március 2008 11:31 |
| Xbox Live használata? | alex | PC és konzol játékok | 1 | 5. január 2008 05:10 |
| Xbox Ultimate | Macmac508 | PC és konzol játékok | 1 | 21. december 2007 19:53 |
| Xbox 360 vagy PS3 | emmaonline | PC és konzol játékok | 3 | 14. március 2007 10:24 |
| Téma eszközök | |
| |