rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Xbox (O) modded

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 listopada 2007, 02:38
Nowe państwa grupy

Default Xbox (O) modded

Czy ktoś wie jak połączyć oryginalny Xbox do komputera bez ethernet cabel coz mi komputer nie posiada wejście ethernet .. Czy mogę podłączyć do sieci Ethernet modemu skonfigurować serwer na moim komputerze, a następnie podłączyć do mojego xbox FTP na moim komputerze? would that work?
Old 14 listopada 2007, 04:05
Grupa dawcy

Default Xbox (O) modded

jeśli Korzystanie sieci bezprzewodowej może spróbować w ten sposób ..

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 16 listopada 2007, 17:11
Członek grupy

Default Xbox (O) modded

co ty próbujesz zrobić?, łączyć się z Internetem na xbox, albo po prostu bałaganić wszystkich kierowców i ustawienia?, jeżeli sterowniki i ustawienia, na pewno im nie będzie działać, jeżeli nie zależy jej coś id wiemy temat.
Old 5 grudnia 2007, 09:25
Członek grupy

Default Xbox (O) modded

Nie wiem o tym. I'm użyciu Belkin router, 2 kable Ethernet, a modded xbox z UnleashX zainstalowany. Używam FTP to zrobić. Nie można korzystać z RJ-11 do podłączenia do zewnętrznego serwera, Xbox nie ma portu RJ-11.
Old 5 grudnia 2007, 15:17
Grupa dawcy

Default Xbox (O) modded

Cytat:
Originally Posted by madigan91 View Post
Czy ktoś wie jak połączyć oryginalny Xbox do komputera bez ethernet cabel coz mi komputer nie posiada wejście ethernet .. Czy mogę podłączyć do sieci Ethernet modemu skonfigurować serwer na moim komputerze, a następnie podłączyć do mojego xbox FTP na moim komputerze? would that work?
tylko dostać kartę Ethernet `re one tanie i łatwe do wprowadzenia tutaj` s jeden.http://www.mcmcomputers.co.uk/produc...oducts_id=1917
Reply

Register

Zakładki