mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Xbox (O) modded

Reply

Thread Tools
Old 14 noiembrie 2007, 02:38
Noile state Group

Stie cineva cum sa se conecteze un original xbox la un calculator fără un cablu ethernet verişor mi computerul nu are o intrare ethernet .. ar putea i plug de ethernet într-un modem, înfiinţat de un server de pe computer, apoi conectaţi-mi să xbox FTP pe computerul meu? că ar fi locul de muncă?
Old 14 noiembrie 2007, 04:05
Grupul de donator

dacă vă usin o reţea fără fir ar putea incerca asa ..

Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A

Procesor (e):
2.34GHZ overclockate! Athlon64 3000 +
Plăci de bază:
Asus
Memorie RAM:
1.50 DDR gig
Placă grafică (e):
256MB PCI G-Force
Placă de sunet:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (e):
1-80GB 1-120GB western digital al
Optical Drive (e):
pionier al DVD-RW
Cauza / PSU:
personalizat de caz & 650w PSU
Răcire:
DIY racit cu aer radiator
Network / Internet:
50Mbps virgin
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Sistem de operare (e):
Window's 7 Ultimate
Old 16 noiembrie 2007, 17:11
Grupul de stat

exact ceea ce vrei sa faci?, a vă conecta la Internet de pe xbox, sau doar mizerie în jur, cu toate driver-ele şi setările?, în cazul în care conducătorii auto şi setări, de chat nu sunt sigur că, dacă ar depinde de lucru sa nu stiu cu adevarat ceva id despre.
Old 5 decembrie 2007, 09:25
Grupul de stat

Nu stiu despre asta. Sunt folosind un Belkin router, 2 ethernet cabluri, şi o modded xbox cu UnleashX instalat. Am folosi FTP pentru a face asta. Nu se poate utiliza o RJ-11 pentru a se conecta la un server extern, Xbox nu are nici un port RJ-11.
Old 5 decembrie 2007, 15:17
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de madigan91 View Post
Stie cineva cum sa se conecteze un original xbox la un calculator fără un cablu ethernet verişor mi computerul nu are o intrare ethernet .. ar putea i plug de ethernet într-un modem, înfiinţat de un server de pe computer, apoi conectaţi-mi să xbox FTP pe computerul meu? că ar fi locul de muncă?
doar primi o carte de ethernet au `re ieftine şi uşor de pus în aici e unul.http://www.mcmcomputers.co.uk/produc...oducts_id=1917
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.