мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Ксбокс (О) моддед

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2007, 02:38
Нови члан групе

Default Ксбокс (О) моддед

се било ко кноткле како за карика и оригинални Ксбокс на ПЦ без Етхернет кабл цоз ми рачунар не имати Етхернет улаз .. Могу ли у додатке Етхернет модем, подесите сервер на мом рачунару, а затим прикључите на мој Ксбокс ФТП на моје рачунар? би да ради?
Old 14. Мар 2007, 04:05
Донаторска Група

ако ваш усин бежичну мрежу могао пробати на тај начин ..

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 16. Мар 2007, 17:11
Мембер Гроуп

шта тачно хоћете да урадите?, спајање на интернет на Ксбокс или само неред около са све возаче и поставке?, ако њена возача те поставке, ако им не сигуран да би њен рад зависи ид нешто стварно не знам о.
Old 5. Нов 2007, 09:25
Мембер Гроуп

Не знам о томе. Им 'помоћу Белкин усмјеривач, 2 Етхернет кабла, а са моддед Ксбокс УнлеасхКс инсталиран. Ли користити ФТП за направити тај. Не можете користити РЈ-11 за спајање на спољни сервер, Ксбокс нема РЈ-11 порт.
Old 5. Нов 2007, 15:17
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мадиган91 View Post
се било ко кноткле како за карика и оригинални Ксбокс на ПЦ без Етхернет кабл цоз ми рачунар не имати Етхернет улаз .. Могу ли у додатке Етхернет модем, подесите сервер на мом рачунару, а затим прикључите на мој Ксбокс ФТП на моје рачунар? би да ради?
само добијем Етхернет картице ре `им јефтини и лако их је ставити у ту` е један.хттп://ууу.мцмцомпутерс.цо.ук/продуц...одуцтс_ид=1917
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ксбокс да би Блу-раы газа14 ПЦ & конзоле Игре 4 2 април 2008 15:32
Који је бољи псп или Ксбокс 360? рачунар ловер786 ПЦ & конзоле Игре 29 28 март 2008 11:31
Коришћење Ксбокс Ливе? алекс ПЦ & конзоле Игре 1 5 јануар 2008 05:10
Ксбокс Ултимате Мацмац508 ПЦ & конзоле Игре 1 21 децембар 2007 19:53
Ксбокс 360 или пс3 еммаонлине ПЦ & конзоле Игре 3 14 март 2007 10:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц