![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| се било ко кноткле како за карика и оригинални Ксбокс на ПЦ без Етхернет кабл цоз ми рачунар не имати Етхернет улаз .. Могу ли у додатке Етхернет модем, подесите сервер на мом рачунару, а затим прикључите на мој Ксбокс ФТП на моје рачунар? би да ради? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако ваш усин бежичну мрежу могао пробати на тај начин ..
| |||
| |||
| шта тачно хоћете да урадите?, спајање на интернет на Ксбокс или само неред около са све возаче и поставке?, ако њена возача те поставке, ако им не сигуран да би њен рад зависи ид нешто стварно не знам о. |
|
| |||
| |||
| Не знам о томе. Им 'помоћу Белкин усмјеривач, 2 Етхернет кабла, а са моддед Ксбокс УнлеасхКс инсталиран. Ли користити ФТП за направити тај. Не можете користити РЈ-11 за спајање на спољни сервер, Ксбокс нема РЈ-11 порт. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ксбокс да би Блу-раы | газа14 | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 2 април 2008 15:32 |
| Који је бољи псп или Ксбокс 360? | рачунар ловер786 | ПЦ & конзоле Игре | 29 | 28 март 2008 11:31 |
| Коришћење Ксбокс Ливе? | алекс | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 5 јануар 2008 05:10 |
| Ксбокс Ултимате | Мацмац508 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 децембар 2007 19:53 |
| Ксбокс 360 или пс3 | еммаонлине | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 14 март 2007 10:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |