az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Xbox (O) modded

Reply

Konu Araçları
Old 14 Kasım 2007, 02:38
Yeni Üye Grubu

Default Xbox (O) modded

herkes nasıl bir PC'ye coz mil bilgisayar .. Ethernet girişi yoksa ben modem olarak, benim bilgisayarda bir sunucu, daha sonra benim Xbox bağlanmak belirlediğiniz Ethernet fiş verebilecek bir Ethernet cabel bir orijinal Xbox bağlanmaya biliyor mu bir FTP Bilgisayarımdaki? ki çalışır?
Old 14 Kasım 2007, 04:05
Bağış Grubu

Default Xbox (O) modded

Eğer usin bir kablosuz ağ böyle .. bunu deneyebilirsiniz

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old 16 Kasım 2007, 17:11
Üye Grubu

Default Xbox (O) modded

ne yapmak istiyorsun?, Xbox, ya da sadece karmaşa üzerinde internete çevresindeki tüm sürücüleri ve ayarları ile bağlanmak?, eğer kendi sürücülerini ve ayarlar, eğer onun değil bir kimlik bağlıdır Gerçekten bilmek çalışacak emin im değil ile ilgili.
Old 5 Aralık 2007, 09:25
Üye Grubu

Default Xbox (O) modded

I don't know ilgili. Ben ve UnleashX ile modded XBox bir Belkin yönlendirici, 2 Ethernet kabloları kullanıyorum kurulu. Başlangıçta FTP yapmak için kullanın. Harici bir sunucuya bağlanmak için bir RJ-11 kullanamazsınız, XBOX hiçbir RJ-11 bağlantı noktası vardır.
Old 5 Aralık 2007, 15:17
Bağış Grubu

Default Xbox (O) modded

Alıntı:
Originally Posted by madigan91 View Post
herkes nasıl bir PC'ye coz mil bilgisayar .. Ethernet girişi yoksa ben modem olarak, benim bilgisayarda bir sunucu, daha sonra benim Xbox bağlanmak belirlediğiniz Ethernet fiş verebilecek bir Ethernet cabel bir orijinal Xbox bağlanmaya biliyor mu bir FTP Bilgisayarımdaki? ki çalışır?
Sadece onlar `yeniden ucuz ve buraya koymak kolay` bir tane bir ethernet kartı alın.http://www.mcmcomputers.co.uk/produc...oducts_id=1917
Reply

Register

Bookmarks