![]() |
|
| |||
| |||
| תראו את זה .... לא תוכל לחזור בתשובה: <Yawn> |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה זה? עבור ההודעה הראשונה אני לא יודע אם אני רוצה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דואר זבל. ![]() מגורש.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו אנימה כי האתר עשה שינוי בחיי!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבר 'ה דואר זבל הוא הכי טוב.
עניתי לו על כל אזור זבל week.This בשבוע האחרון התחלתי לעבוד. ![]() אני מקבל מעלה את הדבר הראשון שאני צריך לעשות זה לאסוף את בחינם דוגמאות של סיגריות, אני מרוויח 500 € לשבוע עישון אותם ושליחת הערות שלי. אז את מחוץ לשדה התעופה, אני מקבל 1000 € לשבוע להיות מבקר חברת תעופה, זה זכויות, כל מחלקה ראשונה way.I צריך לטעום את האוכל ואת הדולר של ידידות של הצוות. אחרי הגעתו של מטוס אל מחוץ למלון מאוה! אני להישאר שם במשך כל סוף השבוע הדגימה המלון יש להציע (כל המשולמת על ידי המעסיקים שלי כמובן) אז אני כותב מאמר קצר המתאר את השהייה שלי. לשם כך אני מרוויח מסיבי 500 € ליום!! אז אנשים לא להתעלם שלך זבל, אתה יכול להיות שחיים את החיים גבוהה כמו אותי ואת הטוב ביותר של כל מקבל תשלום על מנת לעשות את זה. בהצלחה לך בכל. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| דואר זבל = b **** Y מאוד נחמד luncheon בשר ![]()
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| תמיד אני שונאת את הדברים האלה .... אני לא יכול לעזור אבל נראה ואז אני מקבל כל annoyed כי אני בזבזת את זמני. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחצית החיים (1) מנוע 64-Bit | pmcg03 | PC & קונסולת משחקים | 1 | -27 יוני 2009 04:11 |
| Nygeria 4 החיים | muyiwa | ואציג את עצמך כאן | 7 | ה -15 במאי 2008 14:50 |
| Half-Life 2 פסקול | SirStukings | דיון Off topic | 6 | 20 דצמבר 2007 03:58 |
| Half-Life Halo V | SirStukings | PC & קונסולת משחקים | 2 | 30 אוקטובר 2007 09:40 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & קונסולת משחקים | 2 | 22 אוקטובר 2006 01:45 |
| שרשרת כלים | |
| |