![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Pozrite sa na to .... nebudete ľutovať:
<Yawn> |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
co to je?
pre prvý post Já nevím, jestli chcem, aby
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spam.
![]() Zakázané.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow, že anime mieste sa zmeniť svoj život!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kluci spam je najlepšie.
I odpovedali na všetky moje spam week.This posledný týždeň som začala pracovať. ![]() I vstávať a prvá vec, čo som si ich vyzdvihnúť môj voľný vzorky cigariet, zarobiť 500 € za týždeň fajčenia a odoslanie v mojej pripomienky. Potom jeho vypnutie na letisko, chápem € 1000 za týždeň, aby sa letecká spoločnosť kritik, to je práva, prvou triedou všetkých way.I majú vzorku potraviny a hodnotiť ústretovosť personálu. Po mojej lietadlo prichádza jeho vypnutie na ozdobný hotel! I pobyt na víkend odberu všetkých hotelov má ponúknuť (všetci sú platení podľa môjho zamestnávateľa, samozrejme), potom som napísať krátky článok popisujúci môjho pobytu. Z tohto zarobiť obrovské € 500 za deň! A tak ľudia nebudú ignorovať vaše spam, mohli by ste byť žijúcej vysokej život rovnako ako ja, a najlepšie zo všetkých dostanem zaplatené na to. Veľa šťastia vám všetkým.
Môj systém: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Spam = veľmi **** b y pekný obed mäso
![]()
|
|||
|
|||
|
Vždy som tieto veci nesnáším .... I nemôže pomôcť, ale hľadať a potom aj získať všetky rozmrzelí spôsobiť aj premrhaná čas.
|