![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Мисля, че 07 е голям година за игри и мисля, че имам повече игри през миналата година (нови), отколкото всяка друга година преди, сега в игра се върна към най-много, е оранжевият кутия (ESP garys моден), така този моя 1 , след което му един флип между Crysis (Знам, че много от вас ще има това по 1) и bioshock, но като цяло мисля, Crysis стане това, след което cod4 и накрая му Unreal Tournament така списъкът ми прилича на това 1-ва-оранжева кутия 2-ра-Crysis 3-то-bioshock 4-ти-cod4 5-та-Unreal Tournament 3 Какво беше най-5 или може би 3 игри от 07, Или може би имате игра освобождава-рано, но разширяването опаковка е пусната през 07 века само това, което искам да чуя вашето fav списък от игри в 07
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Трябва да кажа никога не трябва да се играе душене държат на копие
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| тук са моите най-5, както и любимите ми игри през 2007 г. bioshock командване & победи: tiberium войни Unreal Tournament 3 Crysis оранжева кутия |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо i7 за игри? | icu222much | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 Юли 2009 19:49 |
| Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри! | NeuroDrive | PC & конзолата Gaming | 1 | 4 февруари 2009 04:19 |
| Най-добър FPS игри | xactly | PC & конзолата Gaming | 22 | 19 Авг 2008 11:24 |
| Краят За игри? | Kadejd | PC & конзолата Gaming | 5 | 10 ноември 2007 09:11 |
| Pc Игри | Компютърна Spec | PC & конзолата Gaming | 12 | 29 Дек 2006 19:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |