![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj myslím, že 07 byl skvělý rok pro hry a myslím, že mám více her, minulý rok (nové) než kterýkoli jiný rok dříve, nyní se hra i zpět na většině je oranžová krabička (esp garys mod), takže to je můj no1 , pak její jeden flip mezi Crysis (vím, hodně z vás bude mít na tomto no1) a BioShock, Crysis, ale myslím celkově dostane, tak CoD4 a nakonec jeho Unreal Tournament tak můj seznam vypadá následovně 1.-oranžové krabici 2.-Crysis 3.-BioShock 4.-CoD4 5.-Unreal Tournament 3 Jaká byla vaše top 5 nebo možná 3 hry z 07, nebo snad máte hru uvolněna dříve, ale rozšíření Pack byla vydána v 07, co vůbec chci slyšet váš fav seznam her ve 07
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Musím říci, nikdy nehrál Stranglehold měla chytit kopii
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zde jsou mé top 5 a také mé oblíbené hry v roce 2007 BioShock Command & Conquer: Tiberium Wars Unreal Tournament 3 Crysis oranžové krabici |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Proč I7 pro hry? | icu222much | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27. červenec 2009 19:49 |
| Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herní konzole | 1 | 4. února 2009 04:19 |
| Nejlepší FPS her | xactly | PC a herní konzole | 22 | 19. srpna 2008 11:24 |
| Konec hry? | Kadejd | PC a herní konzole | 5 | 10. listopadu 2007 09:11 |
| PC Games | Počítačové Spec | PC a herní konzole | 12 | 29. prosinec 2006 19:22 |
| Thread Nástroje | |
| |