![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Νομίζω 07 ήταν μια μεγάλη χρονιά για τα παιχνίδια και πιστεύω ότι έχω περισσότερα παιχνίδια του περασμένου έτους (νέα) από κάθε άλλο προηγούμενο έτος, το παιχνίδι τώρα να πάω πίσω στο πιο είναι το πορτοκαλί κουτί (esp garys mod) ώστε thats μου Νο1 , τότε το ένα flip μεταξύ crysis (ξέρω πολλά από σας θα έχει αυτό στο Νο1) και το bioshock, αλλά πιστεύω συνολική crysis γίνεται αυτό, τότε cod4 και, τέλος, την Unreal Tournament τόσο λίστα μου μοιάζει αυτό 1η-πορτοκαλί κουτί 2ος-crysis 3ο-bioshock 4ος-cod4 5ος-Unreal Tournament 3 Ποια ήταν η αρχή 5 ή μήπως 3 παιχνίδια του 07, ή ίσως έχετε ένα παιχνίδι κυκλοφορήσει νωρίτερα, αλλά η επέκταση συσκευασία κυκλοφόρησε το 07 ποτέ τι ακριβώς θέλουμε να σας ακούσουμε fav λίστα των παιχνιδιών σε 07
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Πρέπει να σας πω ποτέ δεν έπαιξε στραγγαλισμό θα πρέπει να πάρει ένα αντίγραφο της
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| εδώ είναι πάνω μου 5 και, επίσης, τα αγαπημένα μου παιχνίδια το 2007 bioshock command & κατακτήσουν: tiberium πολέμους Unreal Tournament 3 crysis πορτοκαλί κουτί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί i7 Για Αγώνες;; | icu222much | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 27 Ιουλ 2009 19:49 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Best FPS Games | xactly | PC & Console Gaming | 22 | 19 Αυγ 2008 11:24 |
| Το τέλος σε αγώνες; | Kadejd | PC & Console Gaming | 5 | 10 Νοε 2007 09:11 |
| PC Games | Computer Spec | PC & Console Gaming | 12 | 29 Δεκ. 2006 19:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |