![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav Mislim da je veliko 07 godine za igre i mislim da je dobio više igara prošle godine (nove) od bilo koje druge godine, sada u igri i vratite se na većini je narančasti kvadratić (ESP garys mod), pa taj moj No1 , zatim njen jedan flip između crysis (znam puno ćete imati na ovaj No1) i bioshock, ali mislim da dobiva ukupnu crysis, cod4 i onda na kraju svojih nestvaran turnir tako moja lista izgleda ovako 1.-narančasta kutija 2.-crysis 3.-bioshock 4.-cod4 5.-nestvaran turnir 3 Koji je bio vaš top 5 ili možda 3 igre na 07, ili možda imate igru pustili ranije, ali je pušten ekspanziji pakirati u 07 uvijek samo ono što žele čuti vaše fav popis igara u 07
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Moram reći nikad igrao zahvat oko vrata bi trebala dobiti i kopiju
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Evo moje top 5 i također mojim omiljenim igrama u 2007 bioshock naredba i osvojiti: tiberium wars nestvaran turnir 3 crysis narančasta kutija |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zašto i7 za igre? | icu222much | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 27. srpnja 2009 19:49 |
| Fast Moving igara poboljšava vještine za sporije se kreće pobjednik "na psihologiju"! | NeuroDrive | PC & konzole Igre | 1 | 4. veljača 2009 04:19 |
| Najbolji FPS Games | xactly | PC & konzole Igre | 22 | 19. kolovoz 2008 11:24 |
| Na kraju igre? | Kadejd | PC & konzole Igre | 5 | 10. studeni 2007 09:11 |
| PC Igre | Computer Izvanred | PC & konzole Igre | 12 | 29. prosinac 2006 19:22 |
| Thread Tools | |
| |