![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Azt hiszem 07 év volt a nagy játékokra, és hiszem, van még több játék az elmúlt évben (új), mint bármely más megelőző évben, most a játék megyek vissza a leginkább a narancssárga mezőben (ESP garys mod), hogy amit én no1 , akkor annak a flip között Crysis (Tudom, hogy sok lesz ez a no1) és BioShock, de gondolom, az általános Crysis kap, akkor cod4, és végül az Unreal Tournament én úgy néz ki ez a lista 1.-narancs doboz 2.-Crysis 3.-BioShock 4.-cod4 5.-Unreal Tournament 3 Mi volt a top 5 vagy talán 3 játékok 07, Vagy talán már korábban kiadott egy játékot, de a bővítési csomag került sor a 07, amit valaha is akarom hallani a fav játékok listáját, a 07
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Kell mondanom, soha nem játszottak szorongatás kellene tartani egy példányt
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Itt vannak a top 5, és a kedvenc játékok 2007-ben BioShock Command & Conquer: Tiberium Wars Unreal Tournament 3 Crysis orange box |