![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, אני חושב 07 שנה היה מצוין עבור משחקים אני חושב יש יותר משחקים בשנה שעברה (חדשות) אחרת מאשר לפני שנה, עכשיו את המשחק אני חוזר ביותר הוא כתום התיבה (esp garys "המשרד"), כך thats שלי no1 אז את א להעיף את בין crysis (אני יודע הרבה עליך זה ב no1) ו bioshock, אבל חושב הכוללת crysis יקבל את זה, אז cod4 ו לבסוף את דמיוני בטורניר כל כך שלי זה נראה כמו רשימת 1-Orange התיבה 2-crysis 3-bioshock 4-cod4 5-3 בטורניר דמיוני מה היה את הדף 5 או אולי 3 משחקים של 07, או אולי יש לך משחק פרסמה מוקדם יותר, אבל את חבילת ההרחבה פורסם ב 07 מה פעם רק רוצה לשמוע את הרשימה של fav משחקי 07
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| חייב להגיד מעולם לא שיחק stranglehold צריך להשיג עותק
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| להלן 5 הדף שלי וגם האהוב עלי משחקי 2007 bioshock הפקודה & לכבוש: tiberium wars דמיוני טורניר 3 crysis תיבת כתום |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| למה i7 למשחקים?? | icu222much | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 יולי 2009 19:49 |
| צום העברת משחקים משפר מיומנויות זז לאט יותר עבור משחקים! | NeuroDrive | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th פברואר 2009 04:19 |
| Best FPS משחקי | xactly | PC & קונסולת משחקים | 22 | 19th אוגוסט 2008 11:24 |
| הסוף כדי משחקים? | Kadejd | PC & קונסולת משחקים | 5 | -10 נובמבר 2007 09:11 |
| PC Games | מחשב Spec | PC & קונסולת משחקים | 12 | 29 דצמבר 2006 19:22 |
| שרשרת כלים | |
| |