![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labas Manau 07 metų buvo didelis žaidimų ir manau, kad aš turiu daugiau žaidimų pernai (naujas) kaip bet kuris kitas prieš metus, dabar žaidimas I go back to labiausiai yra Orange Box (ESP garys mod) taip Thats my No1 , tada jo pasukt Tarp Crysis (I know was partija turės šį No1) ir BioShock, bet manau bendras Crysis gauna jį, tada CoD4 ir galiausiai jos Unreal Tournament taigi mano sąrašas atrodo taip 1st-Orange Box 2.-crysis 3.-BioShock 4.-CoD4 5.-Unreal Tournament 3 Koks buvo jūsų Top 5, o gal 3 žaidimuose 07, gal turite žaidimas išleistas anksčiau, bet Expansion Pack buvo išleista 07 Kas kada tik nori išgirsti jūsų Meg sąrašas žaidimai 07
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Turiu pasakyti, niekada grojo įsiviešpatavimas turėtų griebtis kopija
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Čia yra mano top 5 ir taip pat mano mėgstamiausių žaidimų 2007 BioShock Command & Conquer: Tiberium Wars Unreal Tournament 3 Crysis Orange Box |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kodėl i7 žaidimų? | icu222much | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 27 liepa 2009 19:49 |
| Greitai judantis žaidimai gerina įgūdžius lėčiau judančių žaidimai! | NeuroDrive | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 vasaris 2009 04:19 |
| Geriausias PAS Žaidimai | xactly | PC & konsolės Žaidimai | 22 | Rugpjūtis 19, 2008 11:24 |
| End žaidimai? | Kadejd | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Lapkritis 10, 2007 09:11 |
| PC Games | Kompiuterių Spec | PC & konsolės Žaidimai | 12 | 29 gruodis 2006 19:22 |
| Temos įrankiai | |
| |