![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi i domāju, ka 07 bija liela gadu spēlēm un domāju, ka es saņēmu vairāk spēles pagājušajā gadā (jaunās dalībvalstis), nekā jebkurā citā gadā pirms, tagad spēlē es dodos atpakaļ uz visvairāk ir oranžā kastē (esp garys mod) so thats my No1 , tad tā līdz uzsist starp Crysis (i zināt daudz no jums ir šis pie No1) un Bioshock, bet domāju, ka kopumā Crysis izpaužas tā, tad cod4 un, visbeidzot, tā Unreal Tournament tik mans saraksts izskatās šādi 1st-orange box 2.-Crysis 3.-Bioshock 4.-cod4 5.-Unreal Tournament 3 Kāds bija jūsu top 5, vai varbūt 3 spēles no 07, vai varbūt jums ir spēle atmaksā agrāk, taču izplešanās iepakojums ir izlaists 07 kādi jebkad tikai gribu dzirdēt jūsu fav sarakstu, spēles 07
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Jāsaka, nekad nav bijusi smaka vajadzētu dabūt rokā ar kopiju
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| šeit ir mans top 5 un arī manu iecienītāko spēles 2007 Bioshock Command & iekarot: tiberium kari Unreal Tournament 3 Crysis orange box |
![]() |
|
| Bookmarks |