![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć Myślę 07 był świetny rok dla gier i pomyśleć Mam więcej gier ostatniego roku (nowe), niż w jakimkolwiek innym roku, teraz w grę i wrócić do najbardziej jest Orange Box (esp garys mod), tak thats my no1 , a następnie swój klapka między Crysis (znam wiele będziesz mieć to na no1) i Bioshock, Crysis, ale uważam ogólnej dostaje, to cod4 i wreszcie jego Unreal Tournament to moja lista wygląda tak 1st-Orange Box 2nd-Crysis 3rd-Bioshock 4th-cod4 5-szy-Unreal Tournament 3 Jakie było Twoje top 5 a może 3 grach 07, a może masz gry wydana wcześniej, ale ekspansja Pack został wydany w 07, co zawsze chcą usłyszeć swój fav lista gier w 07
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Muszę powiedzieć, nigdy nie zagrał Stranglehold powinien złapać kopię
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Oto moje top 5, a także moich ulubionych gier w 2007 r. Bioshock Command & Conquer: Tiberium Wars Unreal Tournament 3 Crysis Orange Box |
![]() |
|
| Zakładki |