![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max cred ca 07 a fost un mare an, pentru jocuri şi cred că am primit mai multe jocuri de anul trecut (noi) decât orice alt an înainte, acum jocul mă întorc la cea mai mare este de culoare portocalie caseta (ESP garys MOD) aşa thats meu no1 , apoi sa o flip între Crysis (i cunosc o mulţime de ce va avea acest lucru la no1) şi BioShock, dar cred că în total Crysis devine o, apoi şi în cele din urmă sa cod4 Unreal Tournament deci lista mea arata ca acest 1st-portocaliu caseta 2a-Crysis 3a-BioShock 4a-cod4 5a-Unreal Tournament 3 Ce a fost în top 5 sau, poate, 3 jocuri de 07, sau, poate, un joc pe care le-aţi lansat mai devreme, dar expansiunea de ambalaj a fost lansată în 07 vreodată ce vreau doar să-ţi aud fav lista de jocuri din 07
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Trebuie să spun niciodată jucat Stranglehold ar face rost de o copie
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| aici sunt mea top 5 şi, de asemenea, favorita mea de jocuri, în 2007 BioShock Command & Conquer: tiberium wars Unreal Tournament 3 Crysis portocaliu caseta |
![]() |
|
| Marcaje |