![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj myslím, že 07 bol skvelý rok pre hry a myslím, že mám viac hier, minulý rok (nové) ako ktorýkoľvek iný rok predtým, teraz sa hra i späť na väčšine je oranžová krabička (esp garys mod), takže to je môj no1 , potom jej jeden flip medzi Crysis (viem, veľa z vás bude mať na tomto no1) a BioShock, Crysis, ale myslím celkovo dostane, tak CoD4 a nakoniec jeho Unreal Tournament tak môj zoznam vyzerá nasledovne 1.-oranžovej krabici 2.-Crysis 3.-BioShock 4.-CoD4 5.-Unreal Tournament 3 Aká bola vaša top 5 alebo možná 3 hry z 07, alebo snad máte hru uvoľnené skôr, ale rozšírenie Pack bola vydaná v 07, čo vôbec chcem počuť váš fav zoznam hier v 07
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Musím povedať, nikdy nehrál Stranglehold mala chytiť kópiu
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Tu sú moje top 5 a tiež moje obľúbené hry v roku 2007 BioShock Command & Conquer: Tiberium Wars Unreal Tournament 3 Crysis oranžovej krabici |