![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав Мислим да је велико 07 године за игре и мислим да је добио више игара прошле године (нове) од било које друге године, сада у игри и вратите се на већини је наранџасто квадратић (ЕСП гарыс мод), па тај мој Но1 , затим њен један флип између црысис (знам пуно ћете имати на овај Но1) и биосхоцк, али мислим да добија укупну црысис, цод4 и онда на крају својих нестваран турнир тако моја листа изгледа овако 1.-наранџаста кутија 2.-црысис 3.-биосхоцк 4.-цод4 5.-нестваран турнир 3 Који је био ваш топ 5 или можда 3 игре на 07, или можда имате игру пустили раније, али је пуштен експанзији пакирати у 07 увек само оно што желе чути ваше фав списак игара у 07
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Биосхоцк
| |||
| |||
| Морам рећи никад играо захват око врата би требало да добијете и копију
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ево моје топ 5 и такође мојим омиљеним играма у 2007 биосхоцк наредба и освојити: тибериум уарс нестваран турнир 3 црысис наранџаста кутија |