![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba ben oyunlar için büyük bir yıl oldu 07 düşünüyorum ve geçen sene önce başka bir yıl daha oyunun geri en şık garys Turuncu kutusu (ESP ise) bu yüzden benim NO1 that gidin (yeni), artık daha fazla oyun var , daha sonra kendi arasında bir Crysis kadar kapak (NO1 bu olacaktır) size bir sürü bilgi ve Bioshock, ancak genel Crysis, sonra cod4 ve son olarak da Unreal Tournament Çok listesi şöyledir aldığı düşünüyorum 1. turuncu kutusu 2.-Crysis 3.-Bioshock 4.-cod4 5.-Unreal Tournament 3 What is your top 5 veya belki 3 07 oyun oldu ya da belki de bir oyun daha önce yayımlanan ancak genişleme paketi 07 ne kadar sadece 07 oyunların sizin FAV listesini duymak istiyorum yayımlanmıştır var
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Bir kopyasını tutmak gerekir boğazından oynanması asla söylemek zorunda
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| 2007 yılında burada benim üst 5 ve en sevdiğim oyun Bioshock Command & Conquer: tiberium savaşları Unreal Tournament 3 Crysis portakal kutusu |
![]() |
|
| Bookmarks |