![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привет я думаю, 07 був великим роком для ігор і думаєш, що я отримав більше ігор, в минулому році (нових), ніж будь-який інший рік тому, тепер гра я повертаюся до самого це Orange Box (ESP Garys моделювання), так Thats My no1 , то його фліп Тим Crysis (я знаю, багато хто з Вас буде мати це на № 1) та Bioshock, але думаю, загальний Crysis отримує її, то cod4 і, нарешті, свою Unreal Tournament тому мій список виглядає так: 1-Orange Box 2-Crysis 3-BioShock 4-cod4 5-Unreal Tournament 3 Якою була ваша Top 5 або 3, може бути, 07 ігор, Чи, може бути у вас є гра випущена раніше, але розширення пакета була випущена в 07, що коли-небудь просто хочу почути вашу обране список ігор, в 07
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1.Bioshock
| |||
| |||
| Повинен сказати, ніколи не грав хваткою повинна роздобути копії
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ось мій Top 5, а також моїх улюблених ігор в 2007 році BioShock Команда & Conquer: Tiberium Wars Unreal Tournament 3 Crysis Orange Box |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чому i7 для ігор?? | icu222much | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 липня 2009 19:49 |
| Швидко Рухливі ігри покращує навички для повільного рухливих ігор! | NeuroDrive | PC & консоль Gaming | 1 | 4 лютого 2009 04:19 |
| Краща FPS Ігри | xactly | PC & консоль Gaming | 22 | 19 серпня 2008 11:24 |
| Кінець ігор? | Kadejd | PC & консоль Gaming | 5 | 10 листопада 2007 09:11 |
| Pc Ігри | Комп'ютерні Spec | PC & консоль Gaming | 12 | 29 грудня 2006 19:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |