![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой ми каже със сигурност, че Zelda струва изкупуване за Wii? Аз купих един за DS и аз го ползва, все пак това е малко детски. Въпреки своя първи път, когато са играли Zelda от първоначалното Nintendo ден и сега съм страшно изкушен да се купи това ... ще се disapointed или е добре похарчени пари ... Време към свърша работата и купите играта - с или без преглед - 4 часа!
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За моя страна не бих могъл да ви кажа, че Zelda върху SNEs е показател, с който аз мярка всички последващи Zelda на .... и всички, които са били намерени желаят.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айв изигра само един часа zelda, този на N64, маската един (отдавна LOL) и е бил закачен на нея и е установено, всички останали zeldas не когато е в близост до по-добри (didn't играят другите прегледи, но изглеждаше бедните), но после пак се не е ли Wii и аз мисля, zelda на Wii е по-забавно, отколкото история
| |||
| |||
| Просто за да изчистите нещата, аз купих играта и съм влюбена в него. Ако имате Wii и са все още предстои да купя тази игра ... какво чакате?! Връзка се превръща във вълк и които можете да направите всичко начин на нещата. Аз най-вече като си жребец Вероятно един от по-добри игри за Wii.
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda най-добрите досега Аз все още playon на SNES N64 разбити Игри куб игра момче DS Lite не е ли още Wii ![]() Защо е Phantom Час стъкло само защото DS Lite ![]() или не |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Заслужава ли си да го | killerhuman | Общи Хардуер Чат | 3 | 16-то Jan 2008 08:41 |
| PS3 - струва сега? | Overclocker | PC & конзолата Gaming | 5 | 10 ноември 2007 11:56 |
| Zelda за Wii | airzywade | PC & конзолата Gaming | 5 | 1-во Nov 2007 14:04 |
| Нуждаете Zelda: Twiliight Принцес Помощ | TheMadLith | PC & конзолата Gaming | 4 | 19 Март 2007 16:10 |
| PSP Уърт тя или не? | quinda | PC & конзолата Gaming | 9 | 21 Окт 2006 10:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |