![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může mi někdo říct, že určitě stojí za nákup Zelda pro Wii? Koupil jsem je na DS a to se mi líbí, když je to trochu dětinské. Přestože její poprvé jsem hrál Zelda od původního Nintendo dny a teď jsem opravdu v pokušení jít koupit tuhle ... budu disapointed nebo je to dobře vynaložené peníze ... Čas til I dokončit práci a koupit hru - s nebo bez přezkumu - 4 hodiny!
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z mé strany mohu pouze říct, že Zelda na PNO je měřítko, podle kterého jsem měřit všechny následné Zelda .... a to, co vše bylo zjištěno chtějí.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE jen hrál jeden Zelda, jeden na n64, masky jeden (dávno lol) jsem byl propadnout, a nalézt všechny ostatní zeldas ne-li téměř stejně dobrý (didnt hrát další recenze, ale zdálo špatné), ale poté znovu i není tu wii Zelda a myslím, že na Wii je mnohem zábavnější, než příběh
| |||
| |||
| Prostě to jasné, co se, koupil jsem hru a jsem s ním v lásce. Pokud máte Wii a zatím si koupit tuto hru ... na co ještě čekáte? Link promění v vlk a můžete dělat všelijaké věci. I to zejména jako jeho oř zřejmě jeden z lepších her pro Wii.
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda zdaleka nejlepší I přesto se playon PNO n64 člení hry kostky GameBoy DS lite není tu ještě Wii ![]() Proto je Phantom hod. sklo pouze pro ten DS lite ![]() nebo ne |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Stojí to za to | killerhuman | Obecné Hardware Chat | 3 | 16. leden 2008 08:41 |
| PS3 - stojí za to nyní? | Overclocker | PC a herní konzole | 5 | 10. listopadu 2007 11:56 |
| Zelda na wii | airzywade | PC a herní konzole | 5 | 1. listopadu 2007 14:04 |
| Potřeba Zelda: Twiliight Princezna pomoci | TheMadLith | PC a herní konzole | 4 | 19. března 2007 16:10 |
| PSP Worth, nebo ne? | quinda | PC a herní konzole | 9 | 21. října 2006 10:14 |
| Thread Nástroje | |
| |