μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Zelda ... είναι ότι αξίζει τον κόπο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 06:58
Ομάδα Δωρητών

Default Zelda ... είναι ότι αξίζει τον κόπο;

Μπορεί κανείς να μου πει με σιγουριά ότι Zelda αξίζει να αγοράζουν για το Wii; Αγόρασα το ένα για το DS και να το απολαύσετε, αν και είναι λίγο παιδαριώδες. Αν και η πρώτη φορά που έχω παίξει Zelda από την αρχική nintendo ημέρες και τώρα είμαι πραγματικά πειρασμό να αγοράσουν αυτό πάει ... Θα disapointed ή είναι χρήματα που πιάνουν τόπο ...

Ώρα til ολοκληρώσω την εργασία και να αγοράσετε το παιχνίδι - με ή χωρίς αναθεώρηση - 4 ώρες!
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 08:18
Ομάδα Δωρητών

Από την πλευρά μου μπορώ μόνο να σας πω ότι για το Zelda SNES είναι το σημείο αναφοράς κατά την οποία το μέτρο όλων των μεταγενέστερων Zelda της .... και την εξάντληση όλων των βρέθηκες λειψός.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 11:46
Ομάδα Δωρητών

IVE έπαιξε μόνο μία zelda, το ένα για το N64, η μάσκα ένα (εδώ και καιρό lol) i αγκύλος είχε πάνω του και που βρέθηκαν όλοι οι άλλοι δεν zeldas κοντά-όπου ως καλή (didn't παίζουν τα άλλα σχόλια, αλλά φαινόταν φτωχοί), αλλά τότε πάλι δεν έχεις Wii και πιστεύω zelda για το Wii από ό, τι είναι πιο διασκεδαστική ιστορία

id, αλλά πάνε για αυτό, φαίνεται σαν ένα καλό γέλιο με την αλιεία πράγμα και όλες,

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 5 Νοεμβρίου 2007, 02:06
Ομάδα Δωρητών

Απλά για να καθαρίσετε τα πράγματα, έχω αγοράσει το παιχνίδι και είμαι ερωτευμένος μαζί της. Εάν έχετε ένα Wii και είναι ακόμα για να αγοράσουν αυτό το παιχνίδι ... τι περιμένεις;! Link μετατρέπεται σε λύκο και μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα ιδιαίτερα το άτι ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το Wii.
Old 20 Δεκεμβρίου 2007, 13:56
Μέλος Ομάδα

Zelda πολύ καλύτερες από

Εξακολουθώ να playon το ΑΕΕ
N64 σπασμένα
παιχνίδια κύβος
Game Boy
DS Lite

Έχεις Wii δεν έχει ακόμη

γιατί είναι το Φάντασμα Hour γυαλί μόνο για το DS Lite

ή δεν
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.