![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς να μου πει με σιγουριά ότι Zelda αξίζει να αγοράζουν για το Wii; Αγόρασα το ένα για το DS και να το απολαύσετε, αν και είναι λίγο παιδαριώδες. Αν και η πρώτη φορά που έχω παίξει Zelda από την αρχική nintendo ημέρες και τώρα είμαι πραγματικά πειρασμό να αγοράσουν αυτό πάει ... Θα disapointed ή είναι χρήματα που πιάνουν τόπο ... Ώρα til ολοκληρώσω την εργασία και να αγοράσετε το παιχνίδι - με ή χωρίς αναθεώρηση - 4 ώρες!
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από την πλευρά μου μπορώ μόνο να σας πω ότι για το Zelda SNES είναι το σημείο αναφοράς κατά την οποία το μέτρο όλων των μεταγενέστερων Zelda της .... και την εξάντληση όλων των βρέθηκες λειψός.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE έπαιξε μόνο μία zelda, το ένα για το N64, η μάσκα ένα (εδώ και καιρό lol) i αγκύλος είχε πάνω του και που βρέθηκαν όλοι οι άλλοι δεν zeldas κοντά-όπου ως καλή (didn't παίζουν τα άλλα σχόλια, αλλά φαινόταν φτωχοί), αλλά τότε πάλι δεν έχεις Wii και πιστεύω zelda για το Wii από ό, τι είναι πιο διασκεδαστική ιστορία
| |||
| |||
| Απλά για να καθαρίσετε τα πράγματα, έχω αγοράσει το παιχνίδι και είμαι ερωτευμένος μαζί της. Εάν έχετε ένα Wii και είναι ακόμα για να αγοράσουν αυτό το παιχνίδι ... τι περιμένεις;! Link μετατρέπεται σε λύκο και μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα ιδιαίτερα το άτι ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το Wii.
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda πολύ καλύτερες από Εξακολουθώ να playon το ΑΕΕ N64 σπασμένα παιχνίδια κύβος Game Boy DS Lite Έχεις Wii δεν έχει ακόμη ![]() γιατί είναι το Φάντασμα Hour γυαλί μόνο για το DS Lite ![]() ή δεν |