![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može bilo tko reći mene za sigurni da kupujete Zelda vrijedi za Wii? Ja kupio jedan za DS i ja uživati u njoj, mada je malo djetinjast. Iako je njen prvi put sam igrao Zelda od originalne Nintendo dana i sad sam stvarno u iskušenju da se kupi ovaj ... ja ću biti disapointed ili je to dobro utrošen novac ... Time to sam završiti posao i kupiti igre - sa ili bez Review - 4 sata!
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za moj dio mogu samo reći da je Zelda na Snes je presedan po kojem sam mjere sve naknadne Zelda's .... i sve što je pronašao žele.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive samo jednom igrao Zelda, onaj na n64 je maska jedan (davno lol) sam bio zakačen na njemu naći i sve ostale zeldas no-kraj gdje kao dobar (nije igrati ali drugi recenzije naizgled siromašni), ali I onda opet nije dobio Wii i mislim na Wii Zelda je više nego zabavna priča
| |||
| |||
| Samo da vedro stvari, ja kupio igru i sam zaljubljena u njega. Ako imate Wii i još to kupiti ovaj igra ... Što čekate? Link pretvara u vuka, a možete napraviti svakojake stvari. Ja osobito kao njegov konj je vjerojatno jedan od boljih igara za Wii.
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda daleko najbolji Ja još uvijek playon za snes n64 pokvario kub igre Gameboy DS Lite nije dobio još Wii ![]() Zašto je Phantom Hour staklo je samo za DS Lite ![]() ili ne |