![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ki tudja megmondani, az biztos, hogy érdemes Zelda buying a Wii? Vettem az egyik a DS és én élvezném, bár ez egy kicsit gyerekes. Bár az első alkalommal már játszott Zelda, mivel az eredeti Nintendo napot, és most tényleg a kísértésbe, hogy vásárol egy ... leszek disapointed vagy ez a pénz jól töltötte ... Time-hoz Befejezem munka és vedd meg a játék - vagy anélkül felülvizsgálatot - 4 óra alatt!
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A magam részéről tudok csak mondani, hogy a Zelda a KNSZ a viszonyítási alap, amely az I. intézkedés minden későbbi Zelda's .... és minden, amit találtak kívánnivalót hagy maga után.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive csak játszottam egy Zelda, az egyik az n64 a maszkot egy (régen lol) Én hajlott rá, és megállapította, az összes többi zeldas nem jó, ha legközelebb (didnt játszanak a többiek, de véleménye tűnt rossz), de majd Én nem kaptam a Wii, és azt hiszem, Zelda a Wii már több móka, mint a történet
| |||
| |||
| Csak hogy egyértelmű dolgokat, én vettem a játékot, és szerelmes vagyok vele. Ha van egy Wii, és még vásárolni ezt a játékot ... mire vár? Link alakul a farkas, és meg tudod csinálni mindenféle dolog. Én különösen, mint a paripa valószínűleg a jobb játék a Wii.
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda messze a legjobb Még mindig playon a KNSZ n64 tört Játékok kocka Game Boy DS Lite Nem kaptam még Wii ![]() Miért van a Phantom homokóra csak mert DS Lite ![]() vagy nem |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vajon megérte | killerhuman | Általános fémáru Chat | 3 | 16. január 2008 08:41 |
| PS3 - megéri most? | Overclocker | PC és konzol játékok | 5 | 10. november 2007 11:56 |
| Zelda a Wii | airzywade | PC és konzol játékok | 5 | 1. november 2007 14:04 |
| Need Zelda: Twiliight Princess súgó | TheMadLith | PC és konzol játékok | 4 | 19. március 2007 16:10 |
| PSP megéri vagy sem? | quinda | PC és konzol játékok | 9 | 21. október 2006 10:14 |
| Téma eszközök | |
| |