![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לומר לי כי Zelda שווה לקנות את Wii? קניתי את אחד של DS ואני נהנה זה, למרות שזה קצת ילדותי. למרות הפעם הראשונה שלו אני חייב לשחק Zelda מאז מקורי Nintendo ימים ועכשיו אני באמת tempted ללכת לקנות את זה ... אקבל disapointed או שזה כסף שנוצל היטב ... אל שעה אני מסיים עבודה לקנות את המשחק - עם או בלי בחינה - 4 שעות!
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לדידי אני רק יכול לומר לך כי Zelda על Snes הוא benchmark שבו אני כל אמצעי שבא Zelda של .... והם כבר נמצאו כל המעוניין.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive רק משחק אחד zelda, האחד על n64, את המסכה אחד (מזמן LOL) הייתי מכור על זה ומצאתי את כל שאר zeldas לא איפה ליד טובים כמו (didn't לשחק ביקורות לאחרים אבל נראה עני), אבל אז שוב, אני לא יש wii ואני חושב zelda על wii יותר כיף מאשר סיפור
| |||
| |||
| רק כדי לנקות את הדברים, קניתי את המשחק ו אני אוהבת את זה. אם יש לך Wii ואתה עדיין לקנות את המשחק ... למה אתה מחכה? קישור פונה לבית וולף, ואתה יכול לעשות כל צורה של דברים. אני אוהב במיוחד את סוס כנראה אחד יותר טוב למשחקים של Wii.
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda הטובה ביותר על ידי הרבה אני עדיין playon את snes n64 שבור משחקי קוביה משחק ילד DS Lite לא קיבלתי עדיין Wii ![]() למה הרוחות Hour זכוכית רק שהוא DS Lite ![]() או לא |