mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Zelda ... Ar verta?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 1, 2007, 06:58
Donorų grupės

Default Zelda ... Ar verta?

Can anyone tell me for sure, kad Zelda yra verta pirkti dėl Wii? Aš nusipirkau už DS ir aš džiaugtis juo, nors ji yra mažai vaikiška. Nors jo aš pirmą kartą suvaidino Zelda nuo originalo Nintendo dienas, ir dabar aš tikrai pagunda eiti pirkti šį vieną ... man bus disapointed ar tai gera investicija ...

Laikas Til I apdailos darbus ir nusipirkti žaidimą - su ar be peržiūros - 4 valandas!
Old Lapkritis 1, 2007, 08:18
Donorų grupės

Iš savo pusės galiu tik pasakyti, kad Zelda ant SNES yra etalonas, kuriuo aš priemonė visų vėlesnių Zelda's .... ir dabar jie visi buvo nepakankamas.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Lapkritis 1, 2007, 11:46
Donorų grupės

IVE tik vaidino vieną Zelda, ant N64 viena, kauke (viena seniai lol) Buvau užsikabinęs ant jo ir nerado visų kitų zeldas ne-kur šalia, kaip gera (didnt žaisti kitiems, bet atsiliepimai atrodo blogai), bet tada vėl I ain't got wii ir manau, Zelda ant Wii yra daugiau malonumo nei istorija

bet id eiti už tai, atrodo, gera juoktis su žvejybos dalykas ir visi,

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Lapkritis 5, 2007, 02:06
Donorų grupės

Tiesiog išvalykite things up, Aš nusipirkau žaidimą ir esu meilės su juo. Jei turite Wii ir dar pirkti šį žaidimą ... What are you waiting for?! Nuoroda virsta vilkas ir jūs galite daryti visa Daiktai būdu. Man ypač patinka jo žirgas turbūt vienas iš geresnių žaidimų už Wii.
Old Gruodis 20, 2007, 13:56
Narys

Zelda geriausias iki šiol

Aš vis dar playon KNE
N64 neveikia
Žaidimai kubas
Gameboy
DS Lite

negavote Wii dar

Kodėl Phantom Hour Glass tik jis DS Lite

ar
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ar verta killerhuman General Hardware Chat 3 16 sausis 2008 08:41
PS3 - verta dabar? Overclocker PC & konsolės Žaidimai 5 Lapkritis 10, 2007 11:56
Zelda ant Wii airzywade PC & konsolės Žaidimai 5 1 lapkritis 2007 14:04
Need Zelda: Twiliight princesė Pagalba TheMadLith PC & konsolės Žaidimai 4 Kovas 19, 2007 16:10
PSP verta ar ne? quinda PC & konsolės Žaidimai 9 21 spalis 2006 10:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.