![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone tell me for sure, kad Zelda yra verta pirkti dėl Wii? Aš nusipirkau už DS ir aš džiaugtis juo, nors ji yra mažai vaikiška. Nors jo aš pirmą kartą suvaidino Zelda nuo originalo Nintendo dienas, ir dabar aš tikrai pagunda eiti pirkti šį vieną ... man bus disapointed ar tai gera investicija ... Laikas Til I apdailos darbus ir nusipirkti žaidimą - su ar be peržiūros - 4 valandas!
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš savo pusės galiu tik pasakyti, kad Zelda ant SNES yra etalonas, kuriuo aš priemonė visų vėlesnių Zelda's .... ir dabar jie visi buvo nepakankamas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE tik vaidino vieną Zelda, ant N64 viena, kauke (viena seniai lol) Buvau užsikabinęs ant jo ir nerado visų kitų zeldas ne-kur šalia, kaip gera (didnt žaisti kitiems, bet atsiliepimai atrodo blogai), bet tada vėl I ain't got wii ir manau, Zelda ant Wii yra daugiau malonumo nei istorija
| |||
| |||
| Tiesiog išvalykite things up, Aš nusipirkau žaidimą ir esu meilės su juo. Jei turite Wii ir dar pirkti šį žaidimą ... What are you waiting for?! Nuoroda virsta vilkas ir jūs galite daryti visa Daiktai būdu. Man ypač patinka jo žirgas turbūt vienas iš geresnių žaidimų už Wii.
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda geriausias iki šiol Aš vis dar playon KNE N64 neveikia Žaidimai kubas Gameboy DS Lite negavote Wii dar ![]() Kodėl Phantom Hour Glass tik jis DS Lite ![]() ar |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar verta | killerhuman | General Hardware Chat | 3 | 16 sausis 2008 08:41 |
| PS3 - verta dabar? | Overclocker | PC & konsolės Žaidimai | 5 | Lapkritis 10, 2007 11:56 |
| Zelda ant Wii | airzywade | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 1 lapkritis 2007 14:04 |
| Need Zelda: Twiliight princesė Pagalba | TheMadLith | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Kovas 19, 2007 16:10 |
| PSP verta ar ne? | quinda | PC & konsolės Žaidimai | 9 | 21 spalis 2006 10:14 |
| Temos įrankiai | |
| |