mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Zelda ... tas ir tā vērts?

Reply

Thread Tools
Old 1 novembris 2007, 06:58
Donors Group

Default Zelda ... tas ir tā vērts?

Vai kāds man ir pārliecināti, ka Zelda ir vērts iegādāties par Wii? Es nopirku viena DS un man ir tas, lai gan tas ir mazliet bērnišķīgs. Lai gan tās pirmo reizi esmu spēlējis Zelda kopš sākotnējās Nintendo dienas, un tagad es esmu tiešām kārdinājums iet nopirkt šo vienu ... man disapointed vai tā ir nauda izmantota lietderīgi ...

Time til I pabeigt darbu un iegādāties spēli - ar vai bez kontrole - 4 stundas!
Old 1 novembris 2007, 08:18
Donors Group

No savas puses es varu tikai pateikt, ka Zelda par NVE ir etalonu, ar kuru es novērtētu visus turpmākos Zelda ir .... un tie esam visi ir izrādījusies sekmīga.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 1 novembris 2007, 11:46
Donors Group

IVE tikai spēlēja vienu Zelda, viens par N64, maska vienu (sen jau lol) Es biju līks par to un konstatēja, ka visi citi zeldas bez vajadzības pie kā laba (didn't spēlēt citiem, bet pārskatīšanas šķita slikti), bet Tad atkal es nav ieguvuši Wii un es domāju, Zelda uz Wii ir vairāk jautrības nekā stāsts

bet id iet par to, šķiet labi smieties ar zvejas lieta, un visiem,

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 5 novembris 2007, 02:06
Donors Group

Tikai noskaidrot lietas, es nopircis spēli un esmu iemīlējies to. Ja jums ir Wii un vēl, lai nopirktu šo spēli ... ko jūs gaida!? Link pārvēršas par vilku, un jūs var darīt visādas lietas. Man sevišķi patīk viņa zobens iespējams, ir viens no labāk spēles Wii.
Old Decembris 20, 2007, 13:56
Loceklis

Zelda vislabāk līdz šim

Es joprojām playon END
N64 sadalīti
spēles kubs
Game boy
DS lite

negūst Wii vēl

kāpēc Phantom Hour stikla tikai viņš DS lite

vai ne
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.