![]() |
|
| |||
| |||
| Vai kāds man ir pārliecināti, ka Zelda ir vērts iegādāties par Wii? Es nopirku viena DS un man ir tas, lai gan tas ir mazliet bērnišķīgs. Lai gan tās pirmo reizi esmu spēlējis Zelda kopš sākotnējās Nintendo dienas, un tagad es esmu tiešām kārdinājums iet nopirkt šo vienu ... man disapointed vai tā ir nauda izmantota lietderīgi ... Time til I pabeigt darbu un iegādāties spēli - ar vai bez kontrole - 4 stundas!
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No savas puses es varu tikai pateikt, ka Zelda par NVE ir etalonu, ar kuru es novērtētu visus turpmākos Zelda ir .... un tie esam visi ir izrādījusies sekmīga.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE tikai spēlēja vienu Zelda, viens par N64, maska vienu (sen jau lol) Es biju līks par to un konstatēja, ka visi citi zeldas bez vajadzības pie kā laba (didn't spēlēt citiem, bet pārskatīšanas šķita slikti), bet Tad atkal es nav ieguvuši Wii un es domāju, Zelda uz Wii ir vairāk jautrības nekā stāsts
| |||
| |||
| Tikai noskaidrot lietas, es nopircis spēli un esmu iemīlējies to. Ja jums ir Wii un vēl, lai nopirktu šo spēli ... ko jūs gaida!? Link pārvēršas par vilku, un jūs var darīt visādas lietas. Man sevišķi patīk viņa zobens iespējams, ir viens no labāk spēles Wii.
__________________ Vakar vakarā es gulēja gultā meklē augšā debesīs zvaigznes un es nodomāju, kur heck ir griesti. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda vislabāk līdz šim Es joprojām playon END N64 sadalīti spēles kubs Game boy DS lite negūst Wii vēl ![]() kāpēc Phantom Hour stikla tikai viņš DS lite ![]() vai ne |