![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś może mi powiedzieć na pewno, że Zelda jest warta zakupu dla Wii? Kupiłem jeden dla DS i Lubię go, choć jest trochę dziecinne. Choć jej pierwszy raz I odegrały Zelda od pierwotnego nintendo dni i teraz jestem naprawdę ochotę iść kupić ten ... Czy będę disapointed czy jest to dobrze wydatkowane pieniądze ... Godzina wobec I skończyć pracę i kupić grę - z lub bez oceny - 4 godziny!
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że Zelda na OEN jest wzorzec, który przez środek wszystkich kolejnych Zelda's .... i już wszyscy, którzy chcieliby znaleźć.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive zagrany tylko jeden zelda, jednej z n64, maski jedno (dawno temu lol) i był uzależniony i znaleźć na niej wszystkie inne zeldas gdy w pobliżu nie tak dobre (didnt play innych gości, ale wydawało się, słabe), ale ponownie i nie dostałem wii i myślę Zelda na Wii jest bardziej zabawne niż historia
| |||
| |||
| Wystarczy, aby usunąć rzeczy w górze, kupiłem grę i jestem w miłości z nią. Jeśli posiadasz Wii i są jeszcze do nabycia tej gry ... co czekasz?! Link zamienia się w wilka i możesz zrobić wszelkich rzeczy. I przede wszystkim jak jego rumak prawdopodobnie jednym z lepszych gier dla Wii.
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda zdecydowanie najlepszy I nadal playon do OEN n64 łamane gry kostki Game Boy DS Lite nie dostałem jeszcze Wii ![]() dlaczego jest Phantom Hour Glass tylko on DS Lite ![]() lub nie |