mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Zelda ... este meritat?

Reply

Thread Tools
Old 1st Nov 2007, 06:58
Grupul de donator

Default Zelda ... este meritat?

Poate cineva sa-mi spui cu siguranta ca Zelda este în valoare de cumpărare pentru Wii? I-am cumpărat-o pentru DS şi am bucura de el, deşi este un pic cam copilăresc. Deşi sa prima dată am jucat Zelda deoarece original Nintendo zile, iar acum sunt foarte tentat sa merg cumpara-o pe asta ... voi fi disapointed sau este bani cheltuiţi ...

Timp la spre am terminat de lucru şi cumpăra de joc - cu sau fără revizuire - 4 ore!
Old 1st Nov 2007, 08:18
Grupul de donator

Din partea mea pot doar să vă spun că Zelda pe Snes este etalonul de măsură pe care am tot ulterioare Zelda lui .... şi toate au fost găsite doresc.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 1st Nov 2007, 11:46
Grupul de donator

ive doar o zelda jucat, de-o pe n64, masca un (mai mult timp în urmă lol) am fost agatat de ea şi a găsit toate celelalte zeldas nu-în cazul în care pe departe la fel de bine (didnt joc de alţii, dar revizuiri parea saraci), dar i apoi din nou, nu este luat un Wii şi cred că zelda pe Wii este mai distractiv decât un text

ID-ul, dar du-te de ea, se pare ca un bun râde cu lucru de pescuit şi de toate,

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 5 noiembrie 2007, 02:06
Grupul de donator

Doar ca să clar lucrurile, am cumparat jocul şi am îndrăgostit de ea. Dacă aveţi un Wii şi sunt încă pentru a cumpara acest joc ... ce mai astepti?! Link-ul se transformă într-un lup şi poţi să faci tot felul de chestii. Am mai ales ca sa armăsar, probabil, unul dintre cele mai bune jocuri pentru Wii.
Old 20 decembrie 2007, 13:56
Grupul de stat

Zelda, de departe cele mai bune

Am încă playon de snes
n64 rupt
jocuri cub
joc băiat
DS Lite

nu are încă un Wii

de ce este Phantom Hour Glass numai pentru el DS Lite

sau nu
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.