![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva sa-mi spui cu siguranta ca Zelda este în valoare de cumpărare pentru Wii? I-am cumpărat-o pentru DS şi am bucura de el, deşi este un pic cam copilăresc. Deşi sa prima dată am jucat Zelda deoarece original Nintendo zile, iar acum sunt foarte tentat sa merg cumpara-o pe asta ... voi fi disapointed sau este bani cheltuiţi ... Timp la spre am terminat de lucru şi cumpăra de joc - cu sau fără revizuire - 4 ore!
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Din partea mea pot doar să vă spun că Zelda pe Snes este etalonul de măsură pe care am tot ulterioare Zelda lui .... şi toate au fost găsite doresc.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive doar o zelda jucat, de-o pe n64, masca un (mai mult timp în urmă lol) am fost agatat de ea şi a găsit toate celelalte zeldas nu-în cazul în care pe departe la fel de bine (didnt joc de alţii, dar revizuiri parea saraci), dar i apoi din nou, nu este luat un Wii şi cred că zelda pe Wii este mai distractiv decât un text
| |||
| |||
| Doar ca să clar lucrurile, am cumparat jocul şi am îndrăgostit de ea. Dacă aveţi un Wii şi sunt încă pentru a cumpara acest joc ... ce mai astepti?! Link-ul se transformă într-un lup şi poţi să faci tot felul de chestii. Am mai ales ca sa armăsar, probabil, unul dintre cele mai bune jocuri pentru Wii.
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda, de departe cele mai bune Am încă playon de snes n64 rupt jocuri cub joc băiat DS Lite nu are încă un Wii ![]() de ce este Phantom Hour Glass numai pentru el DS Lite ![]() sau nu |