![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto povedať, že určite stojí za nákup Zelda pre Wii? Koupil jsem je na DS a to sa mi páči, keď je to trochu detinské. Hoci jej prvýkrát som hral Zelda od pôvodného Nintendo dni a teraz som naozaj v pokušení ísť kúpiť túto ... budu disapointed alebo je to dobre vynaložené peniaze ... Čas til I dokončiť prácu a kúpiť hru - s alebo bez preskúmania - 4 hodiny!
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z mojej strany môžem len povedať, že Zelda na PNO je meradlo, podľa ktorého som merať všetky následné Zelda .... a to, čo všetko sa zistilo chcú.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE len hral jeden Zelda, jeden na N64, masky jeden (dávno lol) som bol prepadnúť, a nájsť všetky ostatné zeldas ne-li takmer rovnako dobrý (didnt hrať ďalšie recenzie, ale zdalo zlé), ale potom znovu aj nie je tu Wii Zelda a myslím, že na Wii je oveľa zábavnejšie, ako príbeh
| |||
| |||
| Jednoducho to jasné, čo sa, kúpil som hru a som s ním v láske. Ak máte Wii a zatiaľ si kúpiť túto hru ... na čo ešte čakáte? Link premení v vlk a môžete robiť všelijaké veci. I to najmä ako jeho or zrejme jeden z lepších hier pre Wii.
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Zelda zďaleka najlepšie I napriek tomu sa playon PNO N64 členia hry kocky GameBoy DS lite nie je tu ešte Wii ![]() Preto je Phantom hod sklo len pre ten DS lite ![]() alebo nie |