![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко рећи мене за сигурни да купујете Зелда важи за Уии? Ја купио један за ДС и ја да уживају у њој, мада је мало дјетињаст. Иако је њен први пут сам играо Зелда од оригиналне Нинтендо дана и сад сам стварно у искушењу да се купи овај ... ја ћу бити дисапоинтед или је то добро утрошен новац ... Тиме то сам завршити посао и купити игре - са или без Ревиеу - 4 сата!
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За мој део могу само рећи да је Зелда на Снес је преседан по којем сам мере све накнадне Зелда'с .... и све што је пронашао желе.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| иве само једном играо Зелда, онај на н64 је маска један (давно лол) сам био закачен на њему наћи и све остале зелдас но-крај где као добар (није играти али други рецензије наизглед сиромашни), али И онда опет није добио Уии и мислим на Уии Зелда је више него забавна прича
| |||
| |||
| Само да ведро ствари, ја купио игру и сам заљубљена у њега. Ако имате Уии и још за купити данашји игра ... Шта чекате? Линк претвара у вука, а можете направити свакојаке ствари. Ја посебно као његов коњ је вероватно један од бољих игара за Уии.
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Зелда далеко најбољи Ја још увек плаыон за снес н64 покварио Кубе игре Гамебоы ДС Лите није добио још Уии ![]() Зашто је Пхантом Хоур стакло је само за ДС Лите ![]() или не |