![]() |
|
| |||
| |||
| Herkesin Zelda ve Wii için satın değer kesin olarak söyleyebilir misiniz? Ben DS için bir satın aldı ve bu keyif, ancak bu biraz çocukça olduğunu. Ben orijinal Nintendo gün den beri Zelda oynamıştır Şimdi gerçekten bu satın gitmek ayartmıştı pm ile ilk kez rağmen ... i disapointed olacak ve iyi para harcanan ... Saat iş bitirmek ve oyun satın - veya inceleme olmadan - 4 saat-e doğru!
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim ise sadece o Zelda ve Snes hangi I ve sonraki Zelda's .... ölçmek hepsi isteyen bulundu olduğunuz kriter olduğunu söyleyebiliriz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive sadece bağımlısı ve diğer tüm zeldas no-where (didnt iyi olarak yakın diğerleri oynamak ama değerlendirmeleri kötü görünüyordu bulundu), fakat bir Zelda, the n64 üzerinde bir örtü bir (uzun zaman önce lol) I oynanır sonra tekrar bir Wii ve i Wii üzerinde Zelda hikaye daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum var değil
| |||
| |||
| Sadece şeyleri temizlemek için, ben oyunu aldım ve sevgi içinde bitti. Eğer bir Wii ve henüz bu oyunu satın almak ... ne bekliyorsun? Bağlantı kurt olur ve bu şeyler her şekilde yapabilirsiniz. Onun atı belki de Wii için daha iyi bir oyun özellikle gibi.
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Tarafından çok iyi Zelda Yine de snes playon n64 kırık Oyunlar küp Oyun çocuğu DS Lite henüz bir Wii var ![]() neden sadece o Lite DS'nin Phantom Saat cam bir ![]() veya |