менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Zelda ... чи варто це того?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 листопада 2007, 06:58
Донор групи

Default Zelda ... чи варто це того?

Може хто-небудь сказати мені переконатися, що Zelda коштує купити для Wii? Я купив одну для DS, і мені це подобається, хоча це трохи дитяче. Хоча його перший раз, коли я грав Zelda з оригінальною Nintendo днів, а тепер я дійсно спокусі піти купити це одне ... Я буду розчарувала чи це гарне вкладення грошей ...

Час до я закінчити роботу і купити гру - з або без розгляду - 4 години!
Old 1 листопада 2007, 08:18
Донор групи

Зі свого боку я можу лише сказати вам, що Zelda на SNES це критерій, яким я міру .... всі наступні Zelda і вони всі були на висоті положення.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 1 листопада 2007, 11:46
Донор групи

Ive тільки зіграв одну Zelda, один на n64, маска одного (давно LOL) Я був завербований на нього, і що всі інші zeldas не де-у як гарне (Didn't грають інші, але відгуки здавалося бідним), але Потім знову не отримав Wii і я думаю, Zelda на Wii стає ще цікавіше, ніж історія

ID, але йти за це, здається, хороший сміх з річчю рибалки і все,

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 5 листопада 2007, 02:06
Донор групи

Просто внести ясність, я купив гру, і я в кохання з ним. Якщо у вас є Wii і ще мають придбати цю гру ... Що ж ви чекаєте?! Посилання перетворюється на вовка, і ви можете робити будь-які речі. Мені особливо подобається його коня, ймовірно, одну з кращих ігор для Wii.
Old 20 грудня 2007, 13:56
Член групи

Zelda набагато краще

Я до сих пір Playon SNES
n64 сломанной
Ігри Cube
Game Boy
DS Lite

Не отримали поки Wii

Чому скло Phantom час тільки він DS Lite

чи ні
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.