![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Може хто-небудь сказати мені переконатися, що Zelda коштує купити для Wii? Я купив одну для DS, і мені це подобається, хоча це трохи дитяче. Хоча його перший раз, коли я грав Zelda з оригінальною Nintendo днів, а тепер я дійсно спокусі піти купити це одне ... Я буду розчарувала чи це гарне вкладення грошей ...
Час до я закінчити роботу і купити гру - з або без розгляду - 4 години!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Зі свого боку я можу лише сказати вам, що Zelda на SNES це критерій, яким я міру .... всі наступні Zelda і вони всі були на висоті положення.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ive тільки зіграв одну Zelda, один на n64, маска одного (давно LOL) Я був завербований на нього, і що всі інші zeldas не де-у як гарне (Didn't грають інші, але відгуки здавалося бідним), але Потім знову не отримав Wii і я думаю, Zelda на Wii стає ще цікавіше, ніж історія
|
|||
|
|||
|
Просто внести ясність, я купив гру, і я в кохання з ним. Якщо у вас є Wii і ще мають придбати цю гру ... Що ж ви чекаєте?! Посилання перетворюється на вовка, і ви можете робити будь-які речі. Мені особливо подобається його коня, ймовірно, одну з кращих ігор для Wii.
|
|||
|
|||
|
Zelda набагато краще
Я до сих пір Playon SNES n64 сломанной Ігри Cube Game Boy DS Lite Не отримали поки Wii ![]() Чому скло Phantom час тільки він DS Lite ![]() чи ні
|