![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами да, имам socket754 единен ядрото и на PSU калкулатор моята максимална мощност ползване излезе по 297 вата при пълно натоварване и 300 вата най-PSU са оценени само на 300 вата за много кратък период от време. С PSU те години, той обикновено се струва малко като на "режийни", така че можете да добавите хардуера без проблем и да не ви щам PSU твърде много.
А PSU само ще даде на мощност се изисква, то не е и не е предназначен да се пуска по това максималната мощност ден след ден се. В тясно към PSU максималната стартиране на hotter това ще получите. В hotter това стане, по-кратко е живот, Когато cheapo PSU на умрат, те обикновено се причиняват вреди на други части на вашето PC, просто попитайте всеки д-машина собственик, който е бил изправен с хубав голям законопроект, тъй като техните cheapo стандартни PSU е отишло взрив и взети на дънната платка с нея. Както казах преди, аз се използва 450 вата PSU, а защото това е максималната мощност е справедлив малко над максималната ми система изисква, въздуха излиза на гърба от нея никога не е било по-слабо, отколкото топло, дори и в средата на лятото ( не че имахме страхотно тази година). Моята система: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| и МОК Мисля му време, за да направи умствени бележка след това: Забележка самостоятелно: надграждане PSU най-скоро края на бележката на самообслужване LOL и тъй като всичко е на преходници аз наистина мисля, че е време за ъпгрейд, макар че аз искам да надстроите ми борда, е не си струва риска, че ..... LOL Благодаря за Info там ..... |
|
| |||
| |||
| Това не е проблем изобщо. Ако трябва да имате нужда от съвети за това какво PSU да отида, защото тогава пост по тази тема и ние ще направим каквото можем да помогнем допълнително.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Както винаги съм кажете ми приятели. Цитат:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, PSU е нещо като промените своя бюджет, за да отговарят, а не обратното.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU калкулатори са боклуци и са вероятно вървят по-голям размер умират един ядрото в миналото. Въпреки това, едно добро евтини пират или други SeaSonic единица винаги е добра идея и ще продължи ли завинаги. Там е 380 Earthwatts за NewEgg за подобни $ 35, Представете си, че може да намери нещо подобно в Обединеното кралство.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|