![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No ano, mám socket754 jediné jádro a na PSU kalkulačka maximální příkon používání vyšel na 297w při plném zatížení a většina 300w PSU jsou pouze dimenzováno na 300 wattů za velmi krátkou dobu. S PSU to je obvykle stojí za to mají trochu v "režii", takže můžete přidat hardware bez problém a také není váš kmen PSU moc.
A PSU budou pouze vydávat příkonu požadováno, není a není navržen tak, aby běžel na to, že maximální výstupní denně ven. V blíže k PSU maximální spuštění se žhavější ji dostane. V teplejší ji dostane, je to kratší životnost, Když cheapo PSU je zemřít, které obvykle způsobí škodu na další části svého počítače, zeptejte se e-stroj vlastníka, který byl vystaven pěkný velký Bill, protože jejich cheapo standard PSU odešla třesku a přijmout základní desky s ním. Jak už jsem řekl, i použít 450w PSU, a protože to je maximální výkon je spravedlivý bit nad maximální můj systém vyžaduje, ovzduší pocházející z rubu je nikdy nebylo více než mírně teplé, a to i uprostřed léta ( ne, že jsme měli dobré v tomto roce). Můj systém: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že dobře ERM svůj čas, aby se duševní vědomí, pak: upozornit na sebe: PSU upgrade ASAP konec upozornit na vlastní válet se a vidí, jak je všechno na adaptéry i opravdu myslíte, že je čas na aktualizaci, i když i to se chtějí upgradovat své palubě, na to nemá cenu riskovat ..... válet se díky za Info zde ..... |
|
| |||
| |||
| Žádný problém vůbec. Pokud byste měli potřebovat nějakou radu na to, co PSU jít potom na post v této vlákno a my uděláme, co můžeme pomáhat dalším.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| jak jsem vždycky říct mým přátelům. Citace:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, PSU je něco, co změnit váš rozpočet na uložení, ne opačně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU kalkulátorů jsou nevyžádané a jste pravděpodobně spuštěn větší velikosti umírá jedno-jádrové v minulosti. Nicméně, je dobré levné Corsair nebo jiné SeaSonic jednotka je vždy dobrý nápad a bude trvat navždy vás. Je tu 380 Earthwatts na NewEgg obdobných 35 dolarů si můžete najít něco podobného ve Velké Británii.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|