![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa da, imam socket754 jednoj jezgri i na moju najveću PSU kalkulator snagom korištenja izašao na 297watts pod punim opterećenjem, a većina 300watt PSU-a su samo ocijenjeno na 300watts za vrlo kratko vreme. Sa PSU-a to je obično vrijedi imati malo je "nadgradnja", pa tako možete dodati hardver bez problema i ne naprezati vaš PSU previše.
A PSU objaviti će se samo sa snagom je potrebno, ne i ne mora izvoditi u to je maksimalna izlazna dana u dan i jesu. The bliže do PSU maksimalne pokretanja je hotter ga dobiti. The hotter to dobije, to je kraće lifespan, Kada cheapo PSU's umrijeti, oni obično nanijeti štetu drugim dijelovima računala, samo pitajte bilo kojeg e-stroj vlasnika koja je suočena s lijepom velikom zakona jer je njihova standardna cheapo PSU otisla prasak i uzeti matične ploče s njom. Kao što sam rekao prije, ja koristiti 450watt PSU, i zato što je maksimalna izlazna je sajam zalogaj iznad maksimalno moj sistem zahtijeva, zrak dolazi sa leđa to nikada nije bila više od malo zagrijati, pa u sredini ljeta ( ne da smo imali jedan veliki i ove godine). My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| Mislim da je dobro ERM svoje vrijeme napraviti mentalnu bilješku zatim: Napomena Da biste self: upgrade PSU ASAP kraj bilješke na samoodređenje lol i vidim kako je sve na adaptors ja to stvarno mislim da je vrijeme za nadogradnju, ali JA dont ištanje to ažurirati na mom brodu, to ne vrijedi rizika za njega ..... lol Hvala za jedan dan informacije tamo ..... |
|
| |||
| |||
| Nema problema na sve. Ako vam treba bilo koji savjet o tome što se obratiti za PSU onda post u tom slijedu i mi ćemo učiniti što možemo kako bi dalje.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| kao što sam uvijek reći mojim prijateljima. Quote:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, PSU je nešto kada promijenite proračun da stane, a ne obrnuto.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU Kalkulatori su bezvrijedna i da ste bili vjerojatno umrijeti prikazuju veće veličine single-core u prošlosti. Međutim, dobar jeftini gusar ili drugih SeaSonic jedinica je uvijek dobra ideja i trajat će ti vječno. Tu je 380 Earthwatts na NewEgg kao i za $ 35, zamislite možete naći nešto slično u Velikoj Britaniji.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|