![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát igen, van egy socket754 egyetlen központi és a PSU calculator én legnagyobb wattértékek usage jött ki 297watts teljes terheléssel, és a legtöbb 300watt PSU az csak névleges a 300watts nagyon rövid időre. A PSU által az általában érdemes egy kicsit a "felülről", így add hardver nélkül is, nem kérdés, és a törzs a tápegység túl sok.
A tápegység csak akkor adja ki a szükséges teljesítményt, nem és nem úgy tervezték, hogy fut rajta maximális teljesítmény nap mint nap meg. Minél közelebb van a tápegység maximális futtatja, hogy a melegebb lesz. A melegebb lesz, ez a rövidebb élettartamú, Amikor cheapo PSU's die, általában okoznak kárt más részein a PC-t, csak kérni minden e-tulajdonos, hogy a gép már szembesült egy szép nagy számlát, mert a szabványos cheapo PSU ment bumm, és figyelembe véve az alaplap is. Ahogy mondtam korábban is, én használ egy 450watt PSU, és mivel ez a maximális teljesítmény egy szép darab feletti maximális my rendszert igényel, miközben a levegő jön ki hátul, hogy még soha nem volt több, mint enyhén meleg, még a nyár közepén ( nem, hogy mi volt ebben az évben egy nagy). My System: Glowbox
|
|
| |||
| |||
| valamint az ERM-Azt hiszem, annak idején, hogy ezután megjegyezte: Megjegyzés a self: upgrade PSU ASAP vége tudomásul, hogy a saját hangosan nevet és látta, hogy mint minden on adapterek Tényleg nem hiszem, eljött az ideje egy upgrade, de én nem akarom, hogy frissítse az én fórumon, na nem érdemes kockáztatni, hogy ..... hangosan nevet Thanks for the info ott ..... |
|
| |||
| |||
| Nem gond. Ha kell, szükség van valamilyen tanácsot adni, hogy mit PSU menni akkor írhasson a téma, és mi nem, mi tudjuk, hogy segítsen tovább.:) |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Mindig mondd, mint a barátaim. Idézet:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, van valami, amit PSU megváltoztatni a költségvetést, hogy illeszkedjen, nem pedig fordítva.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU calculators a szemét, és talán te is fut egy nagyobb méretű hal meg egy-core a múltban. Ugyanakkor egy jó olcsó Corsair SeaSonic egység vagy más, az mindig jó ötlet, és akkor örökké fog tartani. Van egy 380 Earthwatts a NewEgg hasonló $ 35, elképzelni találhat valami hasonló az Egyesült Királyságban.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|